08:00 Horoskop Oni su NAJBOLJI očevi: Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA su RODITELJI koje svako dete može da poželi!
15:01 Ispovesti Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću
16:01 Porodica Dečko im je ubio ćerku jedinicu: Elizabeta i njen muž su uradili nešto NEZAMISLIVO skoro svim roditeljima na svetu
19:30 Ispovesti Roditelji je se ODREKLI zbog njenog izgleda: Potrošila čitavo bogatstvo na plastične OPERACIJE a u srodstvu je sa KRALJEVSKOM porodicom!
08:00 Porodica Batine STRAŠNE posledice ostavljaju na decu: Poznati psiholog postavio VAŽNO pitanje svim "ljutim" roditeljima
08:00 Porodica Bahata i BEZOBRAZNA deca su produkt EMOCIONALNO nezrelih roditelja: Evo kako da prepoznate te OSOBINE
19:00 Porodica "Niko ne može da poljubi moju ćerku bez DOZVOLE": Mama izazvala lavinu komentara i podeljena mišljenja, da li preteruje?
10:14 Porodica Greške koje roditelji prave u VASPITANJU dece: Poznata doktorka otkrila šta ih može učiniti SEBIČNIMA kad porastu
09:48 Poznati Ovo je MAJKA Jovane Joksimović: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se NIKADA ne pojavljuje u javnosti
15:30 Ispovesti "UNIŠTILI su mi život": Ispovest devojčice (17) čiji su roditelji bili INFLUENSERI, kamere su STALNO radile, deca su bila PARANOIČNA
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
08:00 Porodica Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!
17:25 Lepota i Moda Trik koji popravlja najčešću GRŠKU u šminkanju: Žene širom sveta su ODUŠEVLJENJE, tvrde da su ima sada "ŽIVCI" spašeni!
17:00 Poznati Jedina SRPKINJA koja je bila Bondova devojka: Ona je očarala Šona Konerija, a život joj je obeležila VELIKA TUGA
16:00 Lepota i Moda Polomljeno RUMENILO popravite pomoću OVE tehnike: Video je postao HIT na TikToku jer izgleda kao da je tek KUPLJENO!
15:40 Ispovesti Da li je ovo način da se PREŽIVI? Rak joj metastazirao, a zbog terapije je morala sve da RASPRODA
15:22 Poznati Isplivali PLANOVI za krunisanje Čarlsa III: Ovo niko nije očekivao, svi su u ostali šoku nakon ovog saznanja