10:45 Zdravlje Kardiolog otkrio koje NAMIRNICE pomažu kod visokog pritiska: Jedite ih DVA puta nedeljno, a TRI morate da izbacite iz ishrane
21:30 Zdravlje Snizite visok krvni pritisak za samo PET minuta: Ovaj začin čini čuda, dovoljno je uzeti pola kašike
08:30 Zdravlje Spustite pritisak za samo PET minuta: Lekar je otkrio TRIK koji stvarno radi, a potpuno je BESPLATAN!
19:48 Zdravlje Skače vam PRITISAK čim zahladni napolju? Doktorka iz Hitne pomoći upozorava koji pacijenti mogu da dožive MOŽDANI UDAR
09:00 Zdravlje Kardiolog izdao IZRIČITO UPOZORENJE: Ova visina donjeg pritiska je ALARM da vam preti OGROMAN SRČANI UDAR
13:27 Zdravlje Visok krvni pritisak dovodi do poremećaja celog organizma: Evo šta se dešava sa psihom pacijenata
08:45 Zdravlje Ako OVAKO merite pritisak DOBIĆETE netačne rezultate: Stručnjaci otkrivaju GDE grešite, ovo može da bude veoma OPASNO
09:00 Zdravlje Ljubica (81) je TRAJNO normalizovala krvni pritisak na 120/80: Svakog dana jela je ove DVE VOĆKE i temeljno očistila KRVNE SUDOVE
13:46 Zdravlje Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam TEHNIKU za lečenje HIPERTENZIJE ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao APARAT posle 20 minuta
08:00 Zdravlje Očekujte POGORŠANJE ako bolujete od ovih HRONIČNIH bolesti: Simptomi se javljaju u JESEN i znak su da menjate terapiju
09:05 Zdravlje Svaki DRUGI SRBIN boluje od "tihog ubice": Ljudi ne shvataju OZBILJNO simptome, a ovo su najčešći uzroci
10:34 Ispovesti Nadimanje stomaka nije uvek BEZOPASNO: Devojka je pomislila da je običan STOMAČNI VIRUS, a završila je na HEMIOTERAPIJI
10:21 Poznati Kristijano Ronalno sa porodicom i dalje živi u luksuznom hotelu: Iznajmili su ogroman apartman, a evo koliko HILJADA evra plaćaju noć
09:50 Dom i saveti "Želala sam da BAŠ NIŠTA nema veza sa prošlošću": Nataša Bekvalac renovirala stan od PODA do PLAFONA, spoj prefinjenosti i duboke elegancije
09:39 Porodica Ima 5 godina i 45 kilograma: Zbog retkog poremećaja sa kojim se bori, njena majka mora da zaključava kuhinju
08:45 Horoskop Da li BAŠ VAS čeka FINANSIJSKO blagostanje? Od PRVOG FEBRUARA otvara se NOVČANA KAPIJA, ova tri znaka će imati EKSTREMNI priliv para
08:20 Porodica Ceo INTERNET vrišti od smeha REAKCIJAMA muža dok mu se žena PORAĐA: "Zbog čega muškarci ovoliko drame?"