19:00 Ispovesti Traumatična iskustva na porođaju: Medicinska sestra je NASRNULA na mene, pritisnula neko dugme, a onda sam mislila da ću UMRETI od BOLOVA
09:31 Porodica Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
13:41 Ispovesti Čudne simptome je pripisivala POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Posle rođenja deteta osećala se LOŠE, organi su OTKAZIVALI, gledala je smrti u oči
17:57 Poznati Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
12:29 Ispovesti Tamara iz Gornjeg Milanovca je JEDVA preživela POROĐAJ: Prilikom CARSKOG reza i debelo crevo su joj isekli, još se bori sa POSLEDICAMA!
18:00 Ispovesti Imala je ČUDNE simptome nakon POROĐAJA: Mislila je da je POSTPOROĐAJNA depresija, a onda je usledio ŠOK, sada se bori za život!
12:06 Ispovesti Ispovest TRUDNICE kojoj je oko "ISKOČILO" tokom porođaja: Stručnjaci objasnili ovo stanje i kako može brzo da se reši!
14:24 Ispovesti "Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!
16:10 Ispovesti "Bila sam u ZASTRAŠUJUĆIM bolovima, a pazusi su bili puni MLEKA!": Žena OTKRILA neobičanu pojavu nakon porođaja!
22:59 Dom i saveti Ako vas muči HRONIČNA nesanica: Ako ne možete da zaspite, probajte TRIK SA BANANOM!
22:30 Lepota i Moda Samo za dame sa STAVOM: Idealna šminka koja će ISTAĆI vašu lepotu, a SAKRITI sve NEPRAVILNOSTI
22:00 Poznati Ovako su izgledali POSLEDNJI dani Petra Kočića: Sam i ZABORAVLJEN u duševnoj bolnici, sahranili su ga u CRVENIM papučama
21:30 Porodica Biljne AMAJLIJE koje treba da ima svako SRPSKO domaćinstvo: Štite od NEGATIVNIH uticaja i pomažu u NOVČANOM blagostanju
21:01 Ispovesti Neverovatan prizor na Mostu na ADI: Ljudi ZAUSTAVLJAJU saobraćaj da bi fotografisali ovaj PAR na motoru, nema šanse da vam ne popravi DAN (FOTO)
20:30 Ispovesti Na Fejsbuku se pojavila priča o "BELOM KOMBIJU koji otima ŽENE": "Ne parkirajte se u BLIZINI njega i a MOBILNI telefon uvek držite pored sebe"