Već DVE godine nije popila ni kap VODE: Ova influenserka tvrdi da je "SUVI POST" prava stvar

Naj žena Vesti 18.08.2021 17:15 0

Instagram influenserka koje je pre dve godine šokirala svoje fanove pošto je započela jednu neobičnu dijetu, problem je nastao kada su svi saznali da se ona nije konsultovala sa medicinskim stručnjacima

Već DVE godine nije popila ni kap VODE: Ova influenserka tvrdi da je "SUVI POST" prava stvar

Printscreen/Instagram

Sofi Prana (36) je već dve godine na "suvom postu", a tvrdi da je ovako uspela da se izleči od glavobolja, mnogih alergija, smiri lice i dobije lepši ten. Ona je inače nutricionista po zanimanju i svaki dan pije samo "živu vodu" koju dobija od prirodnih sokova svežeg voća i povrća.

Sofia tvrdi da već dve godine nije popila ni kap obične vode.

 

- Nikada nisam bila zdravija! Sve što mi je potrebni konzumiram iz voća, povrća, sokova i kokosove vode.

Ona je više puta objasnila fanovima da voda iz slavine ili flaširana voda nije zdrava za naše bubrege i da nije potreban našem telu kako bi ono bilo hidrirano.

- U početku je jako teško, imate stalno suva usta i mozak vam govori da uzmete čašu vode, ali sve je u glavi. Kada prebrodite ovu fazu i oslobodite se ove navike imaćete toliko slobodnog vremena koje biste obično utrošili na ispijanju obične vode.

Nutricionista veruje da je ova promena odlična i redovno je propagira na svom Instagramu, ali mnogi njeni fanovi ostavljaju komentare u kojima mole influencerku da se konsultuje sa medicinskim stručnjakom.

 

"Da li si ti ekspert? Da li možeš da nas uputiš na kredibilne izvore ili bilo šta što može da podrži tvoju hipotezu?", "Prestanite da slušate influenceri i uzmite čašu vode", "Bilo ko može da ode i proveri ovo na Guglu i vidi da nema nikakvih naučnih dokaza da je ovo zdravo ili poželjno", samo su neki od komentara besni Instagram korisnika.

Međutim, neki njeni verni fanovi odlučili su da poslušaju Sofi i žive život bez obične vode.

- Danas je voda toliko zagađena, pa nije ni čudo što smo se opredelili da se hidriramo na neki drugačiji način - napisala je jedna korisnica koja podržava Pranu.

Komentari (0)
Loading