Ruski doktor TVRDI da je OVO najbolje za IMUNITET: Mnogi se ne bi usudili da probaju ovaj metod!

Ž. T. Vesti 18.01.2022 11:15 1

Sergej Bubnovski, moskovski specijalista za kineziterapiju, preporučuje vam jednostavan metod za jačanje imuniteta

Ruski doktor TVRDI da je OVO najbolje za IMUNITET: Mnogi se ne bi usudili da probaju ovaj metod!

Shutterstock

Iako odavno postoji verovanje da kupanje u ledenoj vodi jača imunitet, retko ko se usuđuje da isproba ovo.Zato Sergej Bubnovski ima jednu jednostavnijiutehniku, koja ne podrazumeva hlađenje celog tela.

Šta treba da uradim?

Jednostavno je. Stavite noge u lavor, i to u10-15 centimetara potpuno hladne, ledene vode. Nikako ne dodajte toplu vodu!

Nakon toga u kadu uđite bosi  i tapkajte stopalima po ledenoj vodi  Potrudite se da ovo traje 20 sekundi do pola minuta.

Kada izađete iz kade obrišite noge grubim frotirskim peškirom i obujte vunene čarape. Sergej tvrdi da ćemo, ako ovo ponavljamo svake večeri izuzetno ojačati imuntet.

Iako deluje pomalo bizarno, on kaže da ne treba odustajati ni kada nas uhvati prehlada. Iako se mnogi ne bi složili, niti pokušali, Bubnovski kaže da bi metod trebalo ponavljati nekoliko puta u toku dana, ako ste prehlađeni.

 

Komentari (1)
Loading
Nevenka
18.01.2022 14:11

Kasno Marko na Kosovo stize:pa izbacili Novak da neuzme trfej,da mu nepodizi bistu-Srbinu,da se sada podignu trofeji pa ce razmotriti gresku,ma znalo se ispocetka,sad se vidi da nezasluzuju da organizuju bilo koji turnir.Ubijem coveka pa kazem izvini?