Napravite NAPITAK od LOVOROVOG LISTA: U roku od DVE NEDELJE rešićete se ozbiljnih problema!

T.Đ Vesti 21.01.2022 16:00 0

U našem podneblju popularni začin lovorov list može da se koristi ne samo za razna jela – nego i kao prirodni napitak kojim ćete pročistiti organizam od nagomilanih toksina i soli

Napravite NAPITAK od LOVOROVOG LISTA: U roku od DVE NEDELJE rešićete se ozbiljnih problema!

pixabay

Zašto je potrebno ponekad očistiti organizam?

Toksini koji se gomilaju u telu smetaju pravilnoj funkciji organa, a to znači da organizam slabi i da se lakše razbolimo.

Ako osećate stalnu težinu u glavi ili primećujete nedostatak apetita, imate podočnjake ili se brzo umarate, najverovatnije vam je potrebna detoksikacija organizma.

  • Sastojci koji vam trebaju:
  • 5 listova lovora,
  • 300 ml vode.

A priprema se na sledeći način:

Stavite šerpu sa vodom na vatru i sačekajte da provri. Nakont toga dodajte začin u vrelu vodu i ostavite na vatri 5 minuta. Skinite sa vatre i procedite. Najbolje je presuti tečnost u termos i ostaviti da odstoji tri sata.

Uzimajte u malim gutljajima tokom celog dana, važno je da ne popijete odjednom.

Za detoksikaciju se preporučuje da se napitak pije tri dana zaredom, nakon toga treba da se napravi pauza od jedne sedmice.

Moguće je dok pijete napitak da vam se urin promeni, da dobije bledoroze boju.

Nemojte to da vas plaši, to je potpuno normalno i znači da lovorov list radi posao i čisti so i toksine iz tela. Moguća je i potreba za češćim uriniranjem. Pun efekat ovog napitka će biti vidljiv nakon dve sedmice. Tek tada ćete osetiti da ste ponovo živahni i puni energije, a ostali nepoželjni simptomi, koji idu uz nagomilavanje toksina, potpuno će nestati.

Komentari (0)
Loading