Dovedite telo do SAVRŠENSTVA: Ovo su tri najmoćnija sastojka, koja svako jutro treba da KONZUMIRATE!

Vesti 12.02.2022 08:30 0

Dolazi nam proleće i sada je krajnje vreme da se bacimo na dijetu

Dovedite telo do SAVRŠENSTVA: Ovo su tri najmoćnija sastojka, koja svako jutro treba da KONZUMIRATE!

unsplash.com

Blansirana ishrana i fizička aktivnost, sa toplijim danima postoaju prioritet mnogim damama. Ako želite dodatno da podstaknete proces mršavljenja savetujemo vam da u ishranu uvedete sledeće sastojke:

Kim

Iranski naučnici došli su do zaključka da one žene koje su uzimale 1,5 grama ovog začina svakog dana, ne samo da su izgubile dva kilograma za 15 dana, već su istopile i dvostruko više masti i stabilizovale nivo holesterola.

Kim možete da konzumirate ujutru uz grčki jogurt ili iselo mleko, a dovoljno je dadoate jednu do dve kašičice ovog začina.

Cimet

Cimet ubrzava mmetabolizam i najmoćniji je u kombinaciji sa đumbirom. Ako nemate vremena za pripremu čaja, možete jednostavno da razmutite kašičicu cimeta u toploj vodi svakog jutra.

Ananas

Ananas se često izostavlja sa spiska namirnica za mršavljenje, a veoma je moćan. Ananas ima digestivna svojstva – koristiti se tokom dijeta za mršavljenje, drenažna svojstva - u slučaju postojanja celulita, ima dejstvo digestivnog enzima – koristan je kod lošeg varenja i deluje tokom različitih vrsta infekcija. Takođe deluje protiv suvog kašlja.

Komentari (0)
Loading