Nikako ne BACAJTE ljuske od luka: Ovaj NARODNI recept za čišćenje creva oslobodiće vas svih MUKA

K.Ć Vesti 22.02.2022 08:00 0

Zbog brzog načina života naše telo zna da pati. Toksini se konstantno talože u organizmu, a mi ih nekako moramo izbaciti

Nikako ne BACAJTE ljuske od luka: Ovaj NARODNI recept za čišćenje creva oslobodiće vas svih MUKA

Shutterstock

Lekovi nisu često u stanju da isprave situaciju. Tu se sprovode razni načini pročišćavanja tela, ali među najefikasnijim je narodni lek za čišćenje tela.

Ljuska od crnog luka

30 g ljuske od luka sipa se u pola litre vode i kuva se 5 minuta, a zatim se ostavi da se natapa oko sat vremena. Kada prođe navedeni sat vremena, čaj se procedi. Pije se u dozi od 50 ml pre obroka (30 minuta pre obroka). Ovaj čaj se pije mesec dana, a ako je telo mnogo zatrovano toksinima predlaže se čišćenje creva nakon dve nedelje pauze.

Lovorov list

Telo možete najbolje očistiti od soli uz pomoć infuzije od lovora. Pakovanje od 5 grama lovora, prelije se sa 300 ml vrele vode, te se sve kuva zajedno 5 minuta. Zatim se šerpa u kojoj se kuvala infuzija zamota krpama i ostavi još sat vremena. Pije se toplo na prazan želudac, u malim gutljajima pre ručka. Čišćenje se sprovodi samo 3 dana.

Cvekla

Cvekla podmlađuje svaku ćeliju u organizmu, te natapa sadržaj creva alkalijama, uklanjajući kisele toksine. Najbolje bi bilo da se jedna velika cvekla izrenda pa da se prelije sa 100 ml domaćeg jabukovog sirćeta i sve tako ostavi da prenoći. Ujutru na prazan želudac se salata do cvekle jede, a nakon sat vremena se doručkuje. Uvče oko 19h se popije 25% magnezijum sulfat. Reakcija je takva da će vam toalet biti potreban nakon pola sata. Preporučuje se da se uveče popije šolja kefira. Ovaj način čišćenja creva sprovodi se samo jednom godišnje.

Bonus video

 

 

Komentari (0)
Loading