Deku (79) mučile su UŽASNE glavobolje : Stari TRIK ga je spasio, nikada nećete POVEROVATI šta je uradio!

Vesti 31.08.2022 13:15 0

Kolin Simen, 79-godišnji penzioner iz Velike Britanije je pre nekoliko godina postao senzacija na internetu

Deku (79) mučile su UŽASNE glavobolje : Stari TRIK ga je spasio, nikada nećete POVEROVATI šta je uradio!

Shutterstock

On je zapravo otkrio neverovatan trik za lečenje migrene, ali nismo baš sigurni da bi svi sedamdesetogodišnjaci prihvatili ovaj izazov.

Kolin Simen je od migrena patio oko 50 godina, akako se bližio njegov 30. rođendan glavobolje su postajale svakodnevne.

"Bolovi su bili užasni, sve boje su mi sevale pred očima, bol bi toliki da ponekad nisam ništa video. Supruga me je jednom zatekla sa štipaljkama zakačenim na lice! Ona me je razumela, znala je da bih učinio sve samo da bol nestane",

"Da nije bilo jakih analgetika, mislim da bih izvršio samoubistvo, ali bilo mi je dosta i lekova. Pio sam ih skoro 40 godina, a onda sam od jednog prijatelja čuo da migrena može da se izleči pirsingom na uvetu", otkrio je Kolin. On je takođe pokušao sa ublaži bolove i sa injekcijama, koje se ubrizgavaju u predeo oko očiju, ali se bolovi samo pogoršavali.

Rešen da pokuša i sa ovim alternativnim načinom "lečenja", ocenio je da nakon toliko godina upotrebe lekova nema šta da izgubi. Tako jeKolin je otišao i probušio hrskavicu na uvetu.

"Ne znam da li možete da verujete, ali ja se osećam kao druga osoba! Odličan je osećaj kad dođem kući, a ne moram da mislim o uzimanju lekova!", kaže Kolin i dodao da ne zna koliko će "mirovanje" migrena trajati.

Veliki broj doktora smatra da ne postoje dokazi da bušenje hrskavice uha može da otkloni migrene, dok pristalice alternativne medicine tvrde da ova metoda može da bude fenomenalno sredstvo borbe protiv migrene, jer deluje kao akupunktura.

Komentari (0)
Loading