Poznati Ruski lekar UPOZORAVA: Najpopularniji NARODNI lekovi nekad uopšte ne deluju, LUK je PRVI na listi

Vesti 22.03.2022 17:15 0

Narodni lekovi su poznati od davnina ali da li su svi baš delotvorni

Poznati Ruski lekar UPOZORAVA: Najpopularniji NARODNI lekovi nekad uopšte ne deluju, LUK je PRVI na listi

Shutterstock

Sve češće se govori o pozitivnih efektima naradnih lekova, ali istina je ta da neki nemaju apsolutno nikakvu funkciju. Ruski lekar Aleksandar Mjasnikov kaže da je bolje da zaboravimo ove domaće metode što pre. 

''Curenje'' nosa

Kada imamo problem sa nosem, to je veoma neprijatna pojava, a neki ljudi pokušavaju da reše tako što nakapkaju sok od belog luka u nozdrve. Ovaj tretman se nikako ne preporučuje jer nadražena i spaljena služokoža počinje da se brani i tako krene da prekomerno izbacuje tečnost, što pokušavamo da izbegnemo. 

Inhalacija nad krompirom

Kako biste oslobodili disajne puteve, verovatno vam je nekada baba savetovala da se inhalirate parom od kuvanog krompira. Ovo može da donese trenutno olakšanje ali će samo ublažiti trenutne simptome, što znači da neće ubiti virus.

Kupus za gastritis

Gastriris iz stomaka možemo ukloniti samo pomoću antibiotika i zato ispijaje soka od kukusa je totalno nedelotvorno. Nebitno da l' se uzima na prazan stomak, svakako vam neće pomoći. Možete samo kontra efekat da izazovete i da pojačate gasove i nadutost. 

Doktor Aleksandar Mjasnikov rekao je da se prvo konsultujemo sa našim izabranim lekarom u vezi bilo koje bolesti, a od prirodnih metoda da koristimo čajeve i jedemo što više salata i supica koje nisu iz kesice. 

Komentari (0)
Loading