Ruskinje su uvek VITKE i lepe samo zbog ovog NAPITKA: Ovaj jedan SASTOJAK vam je uvek u KUHINJI i TOPI MASTI za tren oka

Vesti 23.03.2022 10:14 0

Ovaj eliksir postaće vam svakodnevnica kada budete uvideli koliko je delotvoran

žena

Shutterstock

Tradicionalni napitak za mršavljenje koji je zasnovan na biberu, čisti naš organizam i osim što gubite višak kilograma, ne gubite vitamine, čak i čuva i pospešuje energiju. 
Koristi se stotinama godina unazad a potiče iz Indije. U Rusiji je toliko dobio na popularnosti da je to postala tajna njihovog dobrog izgleda i pre svega zdravlja. 

Recept:

  • 500 ml hladne vode
  • dve kašičice crnog bibera u prahu
  • so

Priprema:

Sipajte u posudu 500 ml hladne vode, pa dodajte dve kašike crnog bibera u prahu. Uključite jaku temperaturu i pustite da voda sa biberom zajedno proključa, i pred kraj dodajte malo soli. Procedite vodu i popijte je dok je još topla. Pijte je dva puta dnevno.

Ovo je apsolutno prirodan napitak, i vaše telo će sagoreti ogroman broj kalorija u kratkom roku.

Prema istrživanjima, biberna voda se pokazala kao veoma moćno sredstvo za skidanje kilograma. Podstiče i znojenje kao i mokrenje, što znači da ćete izbaciti i toksine iz tela i tako izgraditi jak imunitet. 

Ovaj napitak je vrlo pogodan u lečenju preglada, a dobar je u borbi protiv respiratornih problema, čak pomaže i ljudima koji imaju problem sa dijabetesom. 

Strudija Univerziteta Sri Venkatesvara dokazala je da sastojak crnog bibera sadrži piperonal koji uklanja štetne efekte u ishrani bogatoj mastima. 

Izvršili su ekspreriment na pacovima, koji su uz suplemete bibera gubili kilograme, a čak se sugeriše da ovaj začin utiče i na gene koji su povezani sa gojažnošću. Pokazalo se da piperonal reguliše te gene koji dovode do gubitka kilograma

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading