Poznati nutricionista oktrio TAJNU dijete koju praktikuju ZVEZDE: Po njegovom programu NE TREBA da se odreknete slatkiša, a spržićete kilograme

Vesti 09.06.2022 21:39 0

Dr. Filip Goglia, godinama se bavi ishranom i kilažom svetski popularnih zvezda i to mu polazi za rukom

Poznati nutricionista oktrio TAJNU dijete koju praktikuju ZVEZDE: Po njegovom programu NE TREBA da se odreknete slatkiša, a spržićete kilograme

Printscreen/Youtube

Kada kažemo "dijeta" svi prvo pomisle da treba da se odreknu slatkiša, masnoće i šećera. Ali u njegovom planu ishrane to nije ključno. Verojatno vam neće pasti na pamet čega se to holivudske zvezde odriču kako bi dugotrajno bile mršave i fit.

Doktor Filip Goglia, nutricionista, nedavno je otkrio svoju „tajnu“. Njegovi klijenti su Kara Delevinj, Kris Prat, Kloi Kardašijan i Kris Hemsvort – a svi oni su se morali odreći mlečnih proizvoda – i to je ključ da bi imali savršena tela, tvrdi dr. Goglia, piše Story.hr.

Evo kako funkcionše G-plan prehrambeni program 

Objašnjava dr. Goglia:

Mlečni proizvodi negativno deluju na probavu, uzrokuju nadutost, te povećavaju mogućnost upala. Osim toga, pogoršava se iskorištavanje kiseonika u organizmu. Druga zasigurna nuspojava: ko se odrekne mlečnih proizvoda imaće lepši i zdraviji ten. Naravno, kilogrami se neće sami od sebe topiti samo ako prestanete jesti mlečne proizvode, moraćete imati barem osnovnu disciplinu u načinu prehrane i uvesti neku vrstu fizičke aktivnosti ali barem je dobro znati šta nam može popraviti našu borbu s kilogramima.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading