Ako često imate problem sa upalom mokraćnih kanala, ovo je PRIRODAN antibiotik koji će vam olakšati tegobe

Vesti 08.09.2021 08:36 0

Ovaj lek treba da uzimate svako jutro

Ako često imate problem sa upalom mokraćnih kanala, ovo je PRIRODAN antibiotik koji će vam olakšati tegobe

Shutterstock

 

Ko god je imao upalu mokraćnih kanala, zna koliko ona bolna i uporna može biti. Prisutan je osećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspevate, probadajuća bol i pritisak. I nakon što se uspete pomokriti osećaj je izrazito bolan. No neki prirodni antibiotici mogu učinkovito pomoći kod upale mehura.

Za infekcije urinarnog trakta, odnosno upalu mehura u 90 odsto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija E. koli. No kako biste je se rešili na prirodan način, donosimo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika, koji bi već nakon prve ture trebao ukloniti taj neugodni problem. Iako se mnoge bakterije ponekad znaju vratiti poput bumeranga, neki prirodni lekovi mogli bi to sprečiti.

Kada se udruže četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim delovanjem, dobivamo moćni lek, koji provereno pomaže i onima koji su se godinama uporno borili protiv bakterije E. coli.

RECEPT ZA PRIRODNI ANTIBIOTIK PROTIV UPALE MEHURA

Pomešani u pravom omeru, koren peršina, limun, med i maslinovo ulje svojim će moćnim antibiotskim i antivirusnim delovanjem ukloniti dosadnu bakteriju.

Potrebni sastojci:

  • 250 g korena peršina
  • 250 g limuna s korom
  • 250 g meda (po mogućnosti od kadulje)
  • 2 dl maslinova ulja


Priprema:
Peršin i limun s korom treba sitno naseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, smiksati u blenderu.

Dobićete kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Svako jutro treba uzimati jednu kašičicu.

Nakon što potrošite celu napravljenu količinu, bakterije više ne bi trebalo biti.

 

Komentari (0)
Loading