Da li je najobičniji bol u STOMAKU prvi znak kancera? Mislila je da se samo PREJELA na odmoru, a umrla je GODINU dana kasnije!

Vesti 29.03.2022 08:56 0

Mamu dvoje dece stomak je počeo da boli na odmoru

Da li je najobičniji bol u STOMAKU  prvi znak kancera? Mislila je da se samo PREJELA na odmoru, a umrla je GODINU dana kasnije!

Shutterstock

Pia i njen suprug Sajmon Eaves su mislili da je to verovatno samo zbog preterivanja u jelu i piću, ali su ipak odlučili da potraže lekarsku negu.


Sajmon je ispričao kako je njegovoj supruzi fitnes instruktora dijagnostikovan rak pankreasa u 53. godini. Rekao je da nije pokazivala nikakve druge znake da je ozbiljno bolesna, osim što je trpela bolove u stomaku. Bila je upućena specijalisti na skeniranje nakon što je lekaru opšte prakse opisala svoj bol, pre nego što je par dobio tragične vesti. Sajmon je za Metro rekao: Dobro se sećam datuma tog drugog sastanka: ponedeljak, 26. oktobar 2020 – ispostavilo se da je to bio najgori dan u mom životu.

Pia je preminula 8. septembra prođle godine. 

Treba imati u vidu da ovaj kancer ima najnižu stopu preživljavanja, a Sajmon želi da upozori ljude da je najčešći simptom bol u stomaku i leđima. Takođe se mogu javiti i neobjašnjivi gubitak težine i žutica.

 

 

Komentari (0)
Loading