Svi su zaboravili na ovaj NAPITAK: Topi masne naslage i izbacuje TOKSINE iz tela, a košta samo 150 dinara

Vesti 20.04.2022 08:00 0

Ovaj jefitni napitak možete da koristite i svaki dan, jer nosi dosta pogodnosti sa sobom

Mršavljenje

Shutterstock

Danas su sve više popularni zdravi obroci i celokupan zdrav život ali pored svih novina, skoro da smo zaboravili one stare delotvorne stare stvari koje su itekako bile na ,,ceni'' nekada. 

Nutricionisti su rekli da koliko god da volimo smutije, kaše i voće, nekada je ipak potrebno promeniti i zameniti nešto u jelovnku. 

Većina ljudi kada se pomene kefir, seti se jogurta, međutim mali broj njih zapravo zna da je kefir itekako bitan faktor u mršavljenju i rešavanju problema kao što je nadutost i toksini. 

Kefir  takođe ima antibiotska svojstva i ima sposobnost da se bori protiv infekcija, a može i da umanji razvoj štetnih bakterija kao što su Ešerihija koli, Salmonela i ostale. 

Velika je verovatnoća da ste nekada čuli za kefir dijetu, koja može da se kombinuje da nekim drugim dijetama. Potrebno je piti oko 1,5 litara ovog napita u periodu od tri dana. 

kaša

FreePik

 

Uz redovne obroke i kombinovanu ishranu, rešićete se kilaže koja vam već dugo zadaje muku. Inače ovo je katrokoročna dijeta sa kojom uz kratak period možete da se rešite kilograma. 

Takođe kefir uz celer koji je i više nego pogodan u danima dijete, daje više nego odlične rezultate. Sve što treba jeste da izblendate celer i ubacite u kefir i tako pijete ta tri dana. Možete i ovu kombinaciju dodati u smuti ili kako god želite da je iskombinujete. 

Celer je jedna od biljaka koja se uvek preporučuje, jer pomaže jetri da se oslobodi toksina, vraća energiju i oslobađa telo od postojeće vode u organizmu. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading