Nazivaju ga lekom JAČIM od SMRTI: Čuveni ruski iscelitelj napravio MOĆNU MEŠAVINU, organizam mu se PREPORODIO

M. G. Vesti 28.04.2022 08:34 0

Vitalij Ostrovski, ruski iscelitelj koji pomaže Rusima da se vrate prirodi i budu zdravi - tvrdi da postoji kompbinacija prirodnih lekova sa kojim možemo živeti jako dugo.

Nazivaju ga lekom JAČIM od SMRTI: Čuveni ruski iscelitelj napravio MOĆNU MEŠAVINU, organizam mu se PREPORODIO

Printscreen/ YouTube

Kombinacija je mnogo, a jedna od najmoćnijih je, kaže - đumbir i crni kumin. To je "lek od smrti" i on je jednostavan, kao što je i samo održavanje života vrlo jednostavno, tvrdi ovaj ruski alternativac koji na "Jutjub" kanalu ima milionske preglede svojih emisija o zdravlju.

- Ako ste rođeni u prirodnim uslovima - priroda će vas održavati i lečiti. Ako ste rođeni u hemijskim uslovima - održavaće vas i lečiti hemija - kaže Vitalij Ostrovski.

Da biste napravili ovaj sok, potrebno vam je da se ispune elementarni uslovi.

Prvi, ulje od crnog kumina mora biti sa svim mikroelementima. Dakle, savetuje Ostrovski, kada od arapskih komšija kupujemo ovo ulje, trebalo bi nađemo ono koje ima talog. To će biti dovoljan znak da nije proceđeno u potpunosti i lišeno miokroelemenata. Naravno, mora biti hladno ceđeno.

- Ulje koje je rafinisano je neupotrebljivo, jer je u njemu ubijeno sve što je bilo živo. Ono ulje koje jeftino kupujemo (suncokretovo) je smrt za nas. Pa da, mnogo nas ima, i ako nas smanje - biće manje gužve u autobusu i metrou - sarkastično kaže Ostrovski.

Kako se pije?

Ako želite da živite bezbrižno, daleko od smrti, trebalo bi da pijete ovakvu mešavinu tri puta dnevno, po jednu kašiku mesec dana. Možete da je uzimate i u etapama, dva puta godišnje po mesec dana svakodnevno, na proleće, recimo, i na jesen.

Kako se priprema?

Đumbir treba biti organski. Ove dve prirodne stvavri se sjedine. Đumbir se izrenda, pa procedi i pomeša se u istom odnosu sa uljem od crnog kumina. Ako želite da živite "večno" - onda pijte sve vreme svakodnevno. Zašto je ovaj napitak jači od smrti? Vitalij Ostrovski odgovara:

- Zato što on drži zdravim i u pripravnosti žučni mehur, a ako je žučni mehur zdrav, sve je zdravo. Nema nijedne bolesti i nema karcinoma. Creva se svakodnevno sa ovim napitkom čiste od raznih parazita i organizam je zdrav i sposoban da dugo traje.

Kako uklanja sede?

On nije moćan samo za unutrašnji red i zdravlje. Kada hoćete da se rešite sedih, Ostrovski kaže da bi trebalo trljati kožu glave uz dlaku i niz dlaku po 500 puta.

- To je stari kineski recept koji sam čuo od mojih budističkih prijatelja - kaže on.

Prava kombinacija

Svoje savete za zdravlje Vitalij Ostrovski nikada ne nameće. Uvek kaže da on radi tako i da to njemu godi, a mi sami pokušajmo i nađimo pravu kombinaciju za nas.

 

 

Đumbir ima moć da utiče na folikule dlake, a crni kumin pospešuje rast i ubija štetne mikroorganizme. Ako ste već napravili ovaj moćni sok, onda ga upotrebite i za masažu nosa, spolja po licu i delimično i unutra, u nozdrvama.

- Tako ćete očistiti od nametljivaca vaš nos i prvi deo sistema za disanje, gde je udar nepoželjnih gostiju najjači - kaže Ostrovski.

Posle toga, nos bi iznutra trebalo namazati sa malo ulja od matičnjaka i vazelina. Ako to redovno radite - nikada nećete "fasovati" virus ili grip ili druge neprijatelje koje ulaze u naš "svemir" kroz nos.

- Sami odlučite šta je najbolje za vas. Ja vam prenosim samo šta meni godi. Pokušajte i vi, i budite hrabri i nikoga se ne bojite. Nikog, jer je strah najveći naš neprijatelj - poručuje Ostrovski.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading