Vežbajte sa Anom: Ubrzajte metabolizam i ojačajte grudne MIŠIĆE za samo par MINUTA!

Vesti 30.04.2022 16:30 0

Kada bi ovo praktikovali svakog dana, nikada ne bi imali problema sa kilažom i usporenim metabolizmom

Vežbajte sa Anom: Ubrzajte metabolizam i ojačajte grudne MIŠIĆE za samo par MINUTA!

privatna arhiva/ Ana Ignjatović

Prošli su Uskršnji, ali su se na njih se nadovezali i prvomajski praznici i neradni dani. Mnogi će tokom ovog perioda više biti opušteni što se tiče hrane, a trpeza će biti u mnogo čemu bogatija. Kako da prođemo „što bezbolnije“ i odolimo preukusnim đakonijama, savetuje nas instruktorka aerobika i pilatesa Ana Ignjatović.

Za čitateljke portala „Naj žena“ poručuje: „Tokom ovih dana se dešava da imamo povećan unos hrane odnosno kalorija u naše telo, što može da utiče i na rast naše telesne težine, što verujem da mnoge od nas ne žele.

Pošto su u pitanju dani kada imamo više slobodnog vremena i kada putujemo, savetujem da i ako smo odvojili vremena da odahnemo od svakodnevnih obaveza, ipak, odvojimo i malo vremena za svoje dobro (zdravlje).

Živi smo ljudi, što bi se reklo i u redu je da se opustimo na kratko, ali to što smo malo popustili u unosu hrane, sa druge strane traži da budemo disciplinovani i aktivni.
U praksi to znači: bogata je trpeza ovih dana, opustiću se i uživati, a takođe ću i odvojiti vremena i brzo šetati svakoga dana, kako bih ubrzala svoj metabolizam i pospešila sagorevanje ekstra unetih kalorija.

Kako nam vremenska prognoza ide na ruku, osim šetanja, hidriraćemo se, odnosno unosićemo dovoljnu količinu tečnosti u svoj organizam. Nemojte zaboraviti na vodu, jako je važna! Kada prođu ovi praznici, ukoliko niste vežbale, važno je da se vratie redovnim treninzima što pre. Telo će vam biti zahvalno zbog donete odluke.

A ukoliko ste stalno u „trci sa vremenom“, možete i trenirati online, u vreme kada vama odgovara. Za naše „Naj žene“ sam izdvojila vežbe koje su deo online treninga. Slobodno ih nakon brze šetnje uradite tokom ovih prazničnih dana, a nadam se da će vam se dopasti i da ćete ih raditi i kasnije“, za kraj poručuje Ana, koju na instagramu možete pronaći pod nazivom @vezbam.online.

 

Komentari (0)
Loading