Zanimljivi TikTok trikovi koji će vam pomoći da se NATERATE da pijete više vode tokom dana

Vesti 16.09.2021 09:10 0

Na TikToku možemo videti zaista svašta, ali tu i tamo nađe se i nekih korisnih trikova koji nam i te kako olakšavaju život. Evo par TikTok saveta koji će vam (možda) pomoći da se naterate da pijete više vode tokom dana

Zanimljivi TikTok trikovi koji će vam pomoći da se NATERATE da pijete više vode tokom dana

Shutterstock

1. Ubacite malo voća

@jordynbriana

i just didn’t wanna dirty another dish , judge me if you’d like 😂😭😂 ##fyp ##MagicMoment ##infusedwater p.s this helped me A LOT w acne 🤓

♬ Bigger Than Life - Lil Uzi Vert

Ako retko pijete vodu 

jer vam je dosadna i bezukusna, možete je 'začiniti' s malo voća: jagodama, borovnicama, malinama, limunom, narandžom, čak i mentom, i tada će vam je biti mnogo jednostavnije da je pijete češće. Super trik, slažete se?

2. Nabavite zabavnu bocu

Ako pronađete super zabavnu bocu na kojoj vam pišu podsetnici da češće pijete vodu jer je ona super za vaše zdravlje, možda ćete je se zaista češće setiti, piše Bustle. Super!

3. Odaberite savršeno vreme

Par Tik Tok trikova glasi ovako: ujutro kad se probudite popijte dve čaše vode, pola sata pre jela popijte jednu, a jednu popijte i pre tuširanja. Takođe, držite bocu ili čašu vode pored kreveta, tako ćete je stalno imati u vidokrugu i setićete se da je morate piti.
 

4. Postavite podsetnike

Danas postoje brojni pametni satovi, aplikacije na mobilnim telefonima i slični gadgeti na kojima, baš poput alarma koji vas ujutro budi, možete postaviti alarm da vas podseti da popijete čašu vode. Skroz jednostavno i skroz korisno!
 

Komentari (0)
Loading