KOKTEL koji prži kilograme: Devojka je svako jutro na PRAZAN STOMAK pila po jednu kašiku i prepolovila se za SAMO dva meseca!

Milica Ognjenović Vesti 11.05.2022 09:12 0

Drastično ubrzava metabolizam

KOKTEL koji prži kilograme: Devojka je svako jutro na PRAZAN STOMAK pila po jednu kašiku i prepolovila se za SAMO dva meseca!

Shutterstock

Kada ustanemo ono čime pokrenemo organizam je veoma bitno. Ako odmah na početku dana unesemo u organizam ono što mu i nije toliko potrebno, ne možemo očekivati da u ostatku dana ima produktivno stanje za nas.

Olja je devojka koja se godinama mučila sa viškom kilograma, ali joj je ova domaća receptura pomogla kao ništa do sada.

Shutterstock

 

Mešavina maslinovog ulja i limuna je savršena kombinacija koja pomaže kod različitih zdravstvenih stanja i tegoba, očistiće vaše telo od svih toksina i štetnih materija i napuniće vas energijom.

Potrebno je:

  • Supena kašika maslinovog ulja,
  • supena kašika limunovog soka.

Popijte to na prazan stomak i videćete sledećih dana koliko će se vaš organizam očistiti od svih otrova.

Maslinovo ulje sadrži vitamine A, D, K i E koji vam pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i tako sprečava prevremeno starenje. Takodje, sadrži i esencijalne masne kiseline koji pomažu kod lošeg holesterola.

Limun je veoma bogat vitaminima C i B, antioksidansima, belančevinama, kalijumom, ugljenim hidratima i fosforom. Olakšava probavu i ubrzava razlaganje masti.

Njihova kombinacija, limuna i maslinovog ulja je i više nego povoljna jer je odlična za sagorevanje masnih naslaga. Reguliše probavu i čuva zdravlje krvnih sudova i srca. Takođe, utiču na rad jetre i pobstiču razlaganje kamena u žuči.

Na ovaj način se telu osiguravaju važi vitamini i deluju protivupalno.

Ovo je odličan način da se rešite viška kilograma i poboljšate svoj metabolizam za veoma kratak period.

 

Komentari (0)
Loading