Prevencija za NAJTEŽA OBOLJENJA: Ruska TRAVARKA Viktorija ima recept za napitak, očistite OTROVE jer ostaju u CREVIMA

Vesti 15.05.2022 09:00 0

Hipokrat je tvrdio da nepravilan rad creva rezultira zadržavanjem toksina u organizmu i gomilanjem nepoželjnih ćelija u organizmu

Prevencija za NAJTEŽA OBOLJENJA: Ruska TRAVARKA Viktorija ima recept za napitak, očistite OTROVE jer ostaju u CREVIMA

Shutterstock

Kancer debelog creva jedan je od od sve češćih onkoloških oboljenja, a naučne studije potvrđuju da je uzrok toga nepravilna i nezdava ishrana, kao i manjak fizičke aktivnosti. Sa druge strane, grčki filozof Hipokrat još pre nove ere tvrdio je da sve bolesti u organizmu započinju u crevima.

Naime, ukoliko creva ne funkcionišu pravilno i ne prazne se redovno, u telu se zadržava toksični otpad, koji se reapsorbuju u organizam i truju ga iznutra. Stoga, put do zdravlja započinje – detoksikacijom creva.

Temeljni detoks Viktorije Semjonov

Da biste si priuštili temeljni detoks i osnažili cijeli organizam, isprobajte recept koji je osmislila Viktorija Semjonova, ruska stručnjakinja za prirodne oblike lečenja.

Konzumacijom ovoga napitka možete ne samo očistiti creva, već i sprečiti razvoj raka debelog creva. Koristite samo domaće i ekološki uzgojene namirnice jer biste u protivnom u telo mogli uneti još više toksina.

Sastojci:

  • ½ kilograma šargarepe
  • ½ kilograma sveže cvekle
  • 1 šaka naseckanih sušenih kajsija
  • 1 šaka grožđica
  • 1 supena kašika meda

 

Priprema

Šargarepu i cveklu sitno naseckajte i stavite ih u lonac. Zakuvajte vodu u drugom loncu pa njome prelijte povrće tako da vode bude dva prsta iznad povrća.

Potom dodajte naseckane sušene kajsije i grožđice. Stavite na vatru pa čim zakuva maknite lonac s vatre. Kada se ohladi, dodajte u tečnost 1 supenu kašiku meda. Prebacite na neko hladno mesto i ostavite da odstoji 12 sati.

Zatim procedite tečnost kroz gazu i čuvajte je u frižideru. Triput dnevno popijte po pola čaše, i to pre obroka. Komadiće voća i povrća takođe možete konzumirati zasebno ili ih jednostavno dodati u obrok.

Kako biste što bolje očistili creva, primenjujte ovaj recept mesec dana. Navedena količina biće vam dovoljna za 2 dana.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading