Svako VEČE popijte čašu ovog ALKOHOLNOG pića: Kilogrami će se TOPITI preko noći!

Ž. T. Vesti 21.05.2022 22:59 0

Ako razmatrate način kako da najbrže izgubite kilograme, možda bi trebalo da uzmete u obzir i jednu naviku koja vam se možda u prvi mah neće učiniti kao idealno rešenje

Svako VEČE popijte čašu ovog ALKOHOLNOG pića: Kilogrami će se TOPITI preko noći!

Shutterstock

Stručnjaci nas sada savetuju da bez griže savesti popijemo čašu vina i to svako veče pred spavanje. Naravno, unos alkohola trebalo bi svesti na jednu čašu.

Naime, istraživanje Univerziteta Vašington Stejt iz 2015. godine pokazalo je da vino i gubitak kilograma idu ruku pod ruku, a zahvaljujući supstanci resveratrol.

Jedinjenje, koje se uglavnom nalazi u crvenom vinu, pomaže da se u našem telu „bele masti“ transformišu u „braon masti“, koje se lakše sagorevaju i sprečavaju gojaznost.

Neke prethodne studije, konkretno ona iz 2012, pokazale su da će jedna čaša vina noću obuzdati potrebu za grickanjem, što takođe pomaže pri borbi za dobru liniju.

Lekari ipak preporučuju oprez pri konzumiranju vina, jer previše alkohola svakako može da naškodi našem organizmu. A, ako nsite ljubitelj vina, uvek postoje alternative – borovnice, grožđe i jagode su prirodni izvori resveratrola.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading