Popularna dijeta BLEJK LAJVLI: Zbog ove ISHRANE čak i posle TRI porođaja izgleda kao BOGINJA

Vesti 22.05.2022 11:29 0

Ako se budete držali ovih pravila, rezultati će ubrzo biti vidljivi

Popularna dijeta BLEJK LAJVLI: Zbog ove ISHRANE čak i posle TRI porođaja izgleda kao BOGINJA

Printscreen/Instagram

Glumica Blejk Lajvil skoro je svima ukrala sve poglede na crvenom tepihu zbog njenog genijalnog modog ukusa, ali nedavno je oduševila sve i izdanjem na rođendanu Gigi Hadid.

Prosto žena gde god da se pojavi, ostavlja utisak a ljudi su u sve većem čudu kako izgleda toliko dobro čak i posle tri porođaja.

Njena tajna je u njenom režimu ishrane i treninzima, koje retko kada izbegne.

Izbegava prerađenu hranu u koju se uključiju gotova jela, čips, deserte, hamburgere, kobasice i svu ostalo brzu hranu. Takođe ne konzumira gluten i soju. Međutim, Blake je izrazito protiv izgladnjivanja, tako da je to veliko no-no kada je u pitanju dijeta koje se pridržava.

- Belančevine, ugljeni hidrati i povrće moraju da budu izbalansirani - objašnila je jednom prilikom Lively. Međutim, ne bi se nikada u potpunosti odrekla šećera. Priznala i koliko je povratak željenoj kilaži nakon trudnoće naporan posao.

- Otkrila sam da 27 kilograma koje sam dobila u trudnoći ne mogu izgubiti gledanjem po Instagramu i čuđenju kako to da ne izgledam poput ovih bikini modela - napisala je i objavila fotografiju na kojoj se može videti u sportskom grudnjaku i odeći za vežbanje pored svog ličnog trenera Dona Saladinoa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

80 odsto nedelje ste zaista disciplinovani, a 20 odsto pravite greške i zabavljate se - otkrio je trener Saladino da je ovo jedini ispravan princip po kom se treba voditi.

Primer jelovnika:

Doručak: čaša vode odmah nakon ustajanja, jaja na oko, povrće i voće. Preporuka je da se jaja peku na kokosovom ulju zbog zdravih kiselina.

Ručak: proteini su obavezni kao i povrće. Piletina, sladak krompir i salata je jedan od primera i njenih omiljenih obroka.

Večera: Blake se trudi da i za večeru ubaci ribu ili pileće belo, međutim, i te kako ima dane kada naruči picu ili burgere, baš zbog 80/20 plana. Ipak, kada jede "junk" hranu, sledećegdana se trudi da sagori onoliko kalorija koliko je unela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Pored toga, Blake svako jutro konzumira smuti koji joj pomaže da održi mladalački izgled. Njena mala bjuti rutina je dovoljno efektna da licu vrati blistavost i učini da koža izgleda lepše i zategnutije. Osim toga, ovaj napitak pomaže u eliminaciji toksina iz tela, hidrira kožu, ali je izuzetno koristan za sve osobe koje imaju problem sa izraženim podočnjacima.

Recept je sasvim jednostavan. Biće vam potreban jedan krastavac i celer.

Priprema:
U blender ili sokovnik stavite ovo povrće, dodajte vodu i sve dobro izmiksajte. Napitak pijte svaki dan, a najbolje ujutru na prazan stomak ili ga možete tuferom naneti na lice umesto tonika. U oba slučaja rezultati neće izostati.

 

Komentari (0)
Loading