Uz POPULARNU dijetu sa GROŽĐEM imaćete više energije nego ikada: Skida kilograme, uklanja TOKSINE i traje samo 20 dana!

Vesti 09.06.2022 11:10 0

Nećete imati ni napade gladi što je veoma bitno

grožđe

Shutterstock

Grožđe dijeta je sada već popularna među mnogim ženama širom sveta. Ono što je karakteristično za nju jeste da uopšte nije naporna i teška jer pored nje ćete imati energiju kao nikada do sada.  

Traje dvadeset dana, čisti telo, daje energiju. Ukoliko zdravlje dozvoljava, dvadesetak dana trebalo bi držati dijetu sa grožđem.

Preporučeno je da se jede najviše do dva kilograma grožđa, bolje crnog jer je zdravije i čisti organizam od toksina. Ne samo što će se skinuti višak kilograma nego će se regulisati varenje i apetit, a koža će zablistati svežinom. Naravno, potrebno je i da dodatna hrana bude nemasna i lagana.

Dan 1

Doručak

- Jedna kašika ovsenih pahuljica (prethodno natopljenih preko noći), 1/2 pomorandže isečene na kockice, 2,5 dl malomasnog jogurta, 100 g zrna grožđa.

U velikoj posudi sve sastojke izmešajte i ostavite desetak minuta da odstoje.

Ručak

200 gr bundeve isečene na kockice i par minuta propržene na malo putera, 100 g zrna grožđa, 100 g zelene salate, 1 kašika oraha isečenih na listiće.

Sve sastojke, osim oraha pomešajte, a njih dodajte na vrh mešavine.

Večera

Voćna salata: 100 g zrna grožđa, 50 g ananasa isečenog na kocke i dodatka od 50 g soka od grožđa i 50 ml vode. Pileće grudi, ne teže od 150 g pripremite na roštilju ili dinstajte na vodi.

Uz POPULARNU dijetu sa GROŽĐEM imaćete više energije nego ikada: Skida kilograme, uklanja TOKSINE i traje samo 20 dana!

Shutterstock

 
Dan 2


Doručak
Pomešajte 250 g malomasnog jogurta sa supenom kašikom soka od limuna i svemu tome dodajte 150 g zrna grožđa.

Ručak
Skuvati 5 kašika integralnog pirinča u tri puta više vode. Dodati 2 kašike komadića vaše omiljene ribe proprežene na malo maslinovog ulja. U sve to umešati i 150 g zrna grožđa.

Večera
Kuvati 150 g krompira, jednu šargarepu i jedan manji celer petnaestak minuta. Začiniti po ukusu biljnim začinima. Dodati kašičicu hladno ceđenog maslinovog ulja.
Posle ove čorbe pojesti 250 g svežeg, crnog grožđa.
dijeta

Shutterstock

 
Dan 3


Doručak
100 g malomasnog mladog sira i 150 g grožđa. Namirnice ubacite u blender, promiksajte par sekundi i eto ukusne i hranljive kašice za doručak!

Ručak
Napraviti ragu od 250 g ribe, 150 g brokolija i jedna glavice crnog luka. Posle ovog obroka pojesti 150 g crnog grožđa.

Večera
2,5 dl soka od grožđa, 50 grama zrna grožđa, pola jabuke, pet g želatina. Promešati želatin sa malo vode, ostaviti malo da odstoji, zatim dodati sok od grožđa i mešajući dodati kriške jabuke i zrna grožđa isečena na pola. Ostaviti 1 sat u frižideru da se prohladi.

Uz POPULARNU dijetu sa GROŽĐEM imaćete više energije nego ikada: Skida kilograme, uklanja TOKSINE i traje samo 20 dana!

Pexels

 
Dan 4


Doručak
Jedna kriška hleba sa 100 g malomasnog mladog sira. Posle toga 200 g grožđa.

Ručak
Tri kašike brašna, pola čaše vode i jedno jaje. Umutiti i ispeći palačinke, a zatim ih filovati sa izmiksanom mešavinom od: 100 g nemasnog mladog sira, jedna kašike mineralne vode i 200 g zrna grožđa. Ako volite - dodajte preko palačinki i malo cimeta.

Večera
Propržiti ćureće grudi isečene na tanke kriške. Kuvati 100 gr brokolija tri minuta, a u međuvremenu jednu veću šargarepu iseći na manje kolutove, a 2 veće pečurke iseći na listiće. Sve sastojke staviti u sud i dodati 1/2 šolje supe od povrća i kuvati deset minuta. Pri kraju kuvanja dodati 60 g crnog grožđa i dve kašike pavlake. Uz ovaj gulaš možete jesti i 100 g pirinča.

Budući da je grožđe puno kalijuma i grožđanog šećera - ne bi trebalo da osećate "napade" gladi - čak možete da očekujete i porast psihičke i fizičke energije

 

 

Komentari (0)
Loading