ČUDOTVORNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Ubrzava metabolizam, pomaže telu da izbaci otrove koji dovode do različitih teških bolesti, potreban je koren ove biljke

Lana Vidović Vesti 13.06.2022 10:20 0

Ovaj napitak ubrzava metabolizam i pomaže telu u sagorevanju masti, bez štetnih posledica

ČUDOTVORNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Ubrzava metabolizam, pomaže telu da izbaci otrove koji dovode do različitih teških bolesti, potreban je koren ove biljke

Pexels

Internet je preplavljen bezbrojnim dijetama, receptima i lekovima za gubitak kilograma, a jedan se posebno ističe po svojoj efikasnosti i brzim rezultatima.

Shutterstock

 

 

Naime, đumbirova voda pomaže u sagorevanju masnoća čak i s mesta gde su vrlo tvrdokorne poput stomaka, leđa i bedara.

Dobro utiče na celokupno zdravlje i štiti od brojnih bolesti s obzirom na to da aktivni sastojak đumbira gingerol ima protivupalna svojstva.

Povoljni učinci Japanske vode za zdravlje

Normalizuje krvni pritisak – redovno konzumiranje đumbirove vode doprinosi regulisanju krvnog pritiska, a spriječava i stvaranje krvnih ugrušaka za koje se zna da su smrtonosni.

Smanjuje nastanak infekcija – đumbir se vijekovima koristi protiv raznih infekcija, uključujući prehlade i grip. Ima protivupalno djelovanje koje ga čine idealnim lijekom protiv upalnih bolesti poput artritisa i gihta.

Poboljšava cirkulaciju uglavnom zbog prisutnosti željeza i cinka.

Izbacuje toksine iz organizma - đumbir je pre svega veliki "pročišćivač organizma", odstranjuje višak toksina i otrova koji, ako se ne izbace na vreme, mogu napraviti velike štete u organizmu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading