Ovo treba da popijete UJUTRU na prazan stomak: Ubrzo ćete reći "ZBOGOM" svim bolestima jer će vam se organizam u potpunosti regenerisati

Vesti 15.06.2022 08:00 0

Jednostavan napitak koji će puno da znači vašem zdravlju

Ovo treba da popijete UJUTRU na prazan stomak: Ubrzo ćete reći "ZBOGOM" svim bolestima jer će vam se organizam u potpunosti regenerisati

Shutterstock

Tokom toliko godina, često samo izloženi stresom, manjkom sna i ne baš toliko zdravom ishranom. Sve to stvara efekat da nam imunitet opada i naše zdravlje biva sve lošije. 

Zbog svega toga, veoma je bitno da u naš organizam unesemo dobar „materijal“ kako bi mogao da na najbolji način radi svoj posao i štiti naš organizam od svih štetnih uticala i prouzrokovača bolesti.

Ovo treba da popijete UJUTRU na prazan stomak: Ubrzo ćete reći

Shutterstock

 

Da ne zaboravimo najbitnije, imuni sistem je klučan u borbi sa slobodnim radiklima, koji su među vodećim uzročnicima kancera, a i od vitalnog je značaja za očuvanje integriteta zdravih ćelija organizma.

Recept za napitak:

Kokosovo ulje,
organski cimet,
mleveni biber,
voda.

Uzmite kašičicu kokosovog ulja, kašičicu organskog cimeta, veoma malo mlevenog bibera i kašiku mlake vode. Sve to promešajte i popijte. 

Ono što je bitno jeste da ne jedete ništa narednih pola sata.

Pored toga što će vaš imunitet „nabildovati“ do maksimuma, ova zlata vredna mešavina obložiće i vaš želudac i smanjiti eventualne tegobe sa varenjem ili kiselinom, koje imate, zahvaljujući blagotvornim dejstvima kokosovog ulja na želudačnu floru.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading