Ne izbegava SLATKO, a nema ni GRAM viška: Ovo je JELOVNIK Kejt Midlton, svu hranu SAMA sprema

Vesti 16.07.2022 09:20 0

Besprekoran stil i vitka linija su ono što privlači pažnju svaki put kada se Kejt Midlton pojavi u javnosti.

Ne izbegava SLATKO, a nema ni GRAM viška: Ovo je JELOVNIK Kejt Midlton, svu hranu SAMA sprema

Tanjug/Ap

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton vodi veoma aktivan način života, a iako na raspolaganju ima brojne članove osoblja, ona većinu obroka sprema sama.

Ona se pretežno hrani nemasnim mesom, ribom i morskim plodovima i svežim voćem i povrćem. Kada je o doručku reč, Kejt jutro uglavnom započinje smutijem od kupusa, spiruline, spanaća, zelene salate, korijandera, mača čaja i borovnica.

Za ručak obavezno jede sezonske salate i voće. Neka od njenih omiljenih jela su gaspačo i salate sa lubenicom i godži bobicama. Uvek prednost daje sirovoj hrani.

Za večeru je na njenom meniju uglavnom piletina, nekada na žaru, a nekada sa karijem.

Osim u periodima kada je bila trudna sa svoje troje dece, Kejt Midlton svakodnevno vežba. Njena fizička aktivnost podrazumeva časove joge, pilates i plivanje, kardio vežbe i trčanje.

Međutim, tokom tri trudnoće pronašla je način da održi dobru formu, kako zbog izgleda, tako i zbog zdravlja. Tada je radila prenatalnu jogu jednom nedeljno.

Zanimljiva činjenica je i da Kejt Midlton uglavnom ne izbegava desert. Za Božić se u kraljevskoj porodici tradicionalno služi puding ili voćni kolač uz, naravno, čaj. Ipak, Kejt najviše voli da se ponekad zasladi kolačićem ili drugim slatkišem i to u društvu dece.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading