Uz pomoć ovih SOKOVA, očistite pluća za TRI DANA: Pre nego što počnete sa TRETMANOM, važno je da izbacite MLEČNE PROIZVODE

Lana Vidović Vesti 24.07.2022 20:30 0

Pre nego počnete sa ovim tretmanom, važno je da izbacite sve mlečne proizvode

Uz pomoć ovih SOKOVA, očistite pluća za TRI DANA: Pre nego što počnete sa TRETMANOM, važno je da izbacite MLEČNE PROIZVODE

Shutterstock

 

Ovaj recept će vam pomoći da pročistite pluća u samo 72 sata. Međutim, pre nego počnete sa ovim tretmanom, važno je da izbacite sve mlečne proizvode.

Prvog dana, pre spavanja popijte šolju biljnog čaja. Da biste pomogli vašim crevima da se rešite toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da radite svoj posao.

Pre doručka iscedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

Popijte 300 mililitara isceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite anasom – ove dve voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.

U periodu između doručka i ručka popijte 300 militara ceđene šargarepe. Time ćete alkalizovati svoju krv. Za vreme ručka obavezno u telu morate uneti sok od 400 militara koji sadrži kalijum, koji se u telu ponaša kao tonik za čišćenje.

Pre odlaska u krevet popijte 400 militara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije. Obavezno vežbajte.

Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – vreme ćete pomoći telu da se reši toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading