Obavezno zapišite ovaj recept: Drevni narodni PRIRODNI preparat koji OSLOBAĐA telo od BOLOVA

Vesti 17.04.2022 17:20 0

Ovaj prirodni lek može održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe

Obavezno zapišite ovaj recept: Drevni narodni PRIRODNI preparat koji OSLOBAĐA telo od BOLOVA

unsplash.com

Pravi se na veoma jednostavan način i od biljaka koje su jako dostupne.

Lek za bolne zglobove i leđa:

RECEPT:

Sastojci:

– od 300g do 400g belog luka

– 1l kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…)

Očistiti od 300g do 400g belog luka, a zatim ga sitno iseckajte (može da se i ne secka, odnosno sitni). Staviti ga u teglu i preliti sa 1l kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…). Posle toga, zatvoriti poklopcem teglu i ostaviti na tamno mesto, na sobnoj temperaturi oko 2 nedelje. Ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj tegle. Na kraju ćete dobiti ulje bijelog luka, koje treba da se procijedi kroz 3 do 4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Ulje se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom kesom u utopljava se preko noći. Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca. Pre upotrebe prirodnih sredstava uvek se obavezno konsultujte sa vašim doktorom.

Budite zdravi!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading