Potrebne su vam samo TRI sekunde: Probajte TRIK s PALČEVIMA i otkrijte kakvo je vaše zdravlje

Vesti 25.11.2022 09:25 0

Doktor Alan Mandel s Floride svakodnevno mudrosti deli sa svojim pratiocima

Potrebne su vam samo TRI sekunde: Probajte TRIK s PALČEVIMA i otkrijte kakvo je vaše zdravlje

Shutterstock

Među malim mudrostima koje dr. Alan Mandel s Floride svakodnevno deli sa svojim pratiocima na Fejsbuku je i ona kako da pomoću testa s palčevima za tri sekunde saznate da li je vaše držanje telo ispravno ili nije.

Gledanje u telefon sa savijenim vratom nadole uzrokuje da ramena sve više idu prema napred, kao i mnoge degenerativne promene na zglobovima, ligamentima mišićima i nervima, podseća dr. Mandel, alternativni zdravstveni praktičar koji svojim jednostavnim i korisnim savetima pomaže mnogima da promene neke životne navike i tako poboljšaju kvalitet života i budu zdraviji.

 

 

Iskrivljeno držanje tela bolest je današnjice, ali taj problem možete umanjiti ukoliko znate kako pravilno da držite palčeve kada su vam ruke uz telo. Naime, dr. Mandel tvrdi da bi palčevi, kada su ruke spuštene uz telo, trebalo da vam budu postavljeni prema napred ili čak malo prema spolja, što će značiti i da pravilno držite ramena.

Suprotno tome, ako vam palčevi idu prema unutra, znači da vam ramena idu prema napred što ukazuje na loše držanje tela. Na taj način u tri sekunde možete saznati da li je vaše držanje tela ispravno ili nije.

Osvestite li položaj palčeve kada su vam ruke uz telo i vodite li računa o tome, moglo bi vas poštedeti brojnih problema u budućnosti koji dolaze kao posledica lošeg držanja, poručuje dr. Alan Mandel. Kako pravilno uraditi test s palčevima pogledajte u videu.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading