Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled

Andrea Orlandić Vesti 07.10.2021 08:43 0

Naša dobro poznata voditeljka Aneta Ivanović, odlučila je da drastično promeni svoj imidž u 50. godini život

Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled

Printscreen/Instagram

Pošto je skupila hrabrost da ode na operaciju želuca i na taj način smrša oko 30 kilograma, hrabra voditeljka je ispričala kako je izgledao njen život pre ovog zahvata.

- Celog života imam problem sa viškom kilograma. Sve sam probala i ništa nije dalo trajne rezultate. To više nije bila stvar estetike, ja sam se zapravo borila za svoj život - poručila je u video prilogu nekadašnja voditeljka emisije "150 minuta", piše "Hello".

 

Pored toga što je za samo deset meseci izgubila 30 kilograma, Aneta kaže da se sada oseća zdravije, a na fotografijama koje deli po društvenim mrežama može da se vidi da se oseća bolje u sopstvenoj koži. 

Što se tiče ljubavnog života, Aneta Ivanović je u dugogodišnjem je braku sa vlasnikom firme za ketering Ivanom Ivanovićem. A sina Božidara je kasno dobila, tačnije u tridesetim, pa se u tom periodu povukla iz medija i posvetila odgajanju deteta.

 

Poslednje dve godine je na funkciji urednice vikend izdanja emisije “Šarenica” na "Radio-televiziji Srbije".

Komentari (0)
Loading