Danijel je otišao na MORE da proslavi godišnjicu, a onda je sve krenulo po ZLU: Slošilo mu se u hotelu, sada mu se lekari bore za ŽIVOT!

M. O. Vesti 15.09.2022 13:35 0

Sve češće čujemo kako se se nečiji godišnji odmor završio kobno

Danijel je otišao na MORE da proslavi godišnjicu, a onda je sve krenulo po ZLU: Slošilo mu se u hotelu, sada mu se lekari bore za ŽIVOT!

Shutterstock

Danijel Bovman (32) je sa svojom ženom Keli krenuo na letovanje u Bugarsku povodom njihove godišnjice braka, međutim sve se završilo jako tragično i neočekivano. 

Nesrećni čovek je dobio sepsu od koje je umrla i njegova tetka 2005. godine kada je otišla sa svojim suprugom Keli (35) takođe u Bugarsku. 

Danijel je trenutno priključen na na aparate za održavanje života, a pankreas i bubreg su mu već otkazali. 

Danijel i Keli iz Donkastera, boravili su u hotelu na bugarskoj obali Crnog mora kada je prošlog ponedeljka počeo da oseća bolove u stomaku i da povraća krv.

Nakon što mu je pozlilo, hitno su otišli u bolnicu gde su ga doktori odmah stavili u indukovanu komu i priključili ga na aparate za održavanje života.  Hirurzi su vrlo brzo započeli operaciju ali je u tom momentu njegov pankreas otkazao, što je izazvalo dalje brojne komplikacije jer se infekcija proširila na njegov krvotok. 

SCREENSHOT

 

- Izgubili smo jednog člana porodice zbog sepse, ne želimo to ponovo. Za moju mamu i tatu kao da se to vraća da ih proganja. Niko ne očekuje da će sahraniti svoju decu, a kamoli unuke. Danijel i Keli su zajedno deset godina, otišli su na odmor da proslave treću godišnjicu braka - rekla je njegova rođaka Sem, a prenosi britanski "Mirror".

- Ona je sedela na intenzivnoj intenzivnoj nezi čitajući njihove čestitke za godišnjicu. To je srceparajuće.Kada su otišli ​​da ga operišu, njegov pankreas je otkazao i infekcija je otišla u krvotok zbog čega su mu otkazali bubrezi.Pre četiri dana su nam rekli da ne mogu ništa, da nema nade. Ali Danijel je Danijel, on se još uvek bori i sinoć su po prvi put rekli da postoji malo nade. Svi ga vole, on je tako sjajan momak. Zaista je divan i zabavan. On je zaista klovn, toliko uvek zasmejava sve. On je glava naše porodice, on je naša stena - dodala je. 

- Ne postoje reči kojima bih sada mogla da opišem kako se osećam. Ovo je kao najgora noćna mora. Sedmog septembra je bila godišnjica braka i otišla sam kod Danijela na intenzivnu negu, držala sam ga za ruku, pročitala mu čestitku za godišnjicu i pevala našu svadbenu pesmu. Samo se nadam da je mogao da me čuje. Ovaj bol je neopisiv - rekla je njegova žena. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading