Ona je SUPER ŽENA: Evo kako je SAMOHRANA majka sa TROJE dece skinula više od 75 KILOGRAMA, njena priča je ODUŠEVILA mnoge

Vesti 13.10.2021 13:45 0

Britanka, Engharts Bins koja je i majka troje dece, odlučila je u 35. godini da počne da radi na svom telu i skine višak kilograma

Ona je SUPER ŽENA: Evo kako je SAMOHRANA majka sa TROJE dece skinula više od 75 KILOGRAMA, njena priča je ODUŠEVILA mnoge

Printscreen/Instagram/angharads_next_chapter

Prošlo je više od pet godina od kako je donela ovu odluku, a danas Bins izgleda neverovatno. 

Engharts je za pet godina uspela da skine čak 76 kilograma uz pomoć izmenjene ishrane i novog načina života, ali ubrzo se pojavio novi problem!

Kako i sama mama ističe na svom Instagramu, nije bila zadovoljna svojim izgledom jer joj je sada ostala zaglavljena sa viškom kože. Međutim, na vreme je počela da štedi za operaciju, koju je na kraju platila oko 13 hiljada evra!

 

- Samohrana sam majka troje dece pa mi je trebalo neko vreme da uštedim novac na operaciji - kaže majka koja je u početku vodila bitku sa prejedanjem.

Često je znala da za užinu pojede celo pakovanje kolačića, čips ili da naruči neku brzu hranu samo za sebe.

- Jela sam jer sam se borila sa emocijama. Jela sam kada sam bila srećna, tužna, pod stresom ili zabrinuta! Očajnički sam htela da prekinem taj začarani krug. Htela sam da živim punim plućima i počnem sve iznova - rekla je.

Majka je jednom prilikom objasnila da je za doručak ranije jela dve kriške tosta sa puterom od kikirikija, a pored toga i činiju ovsenih pahuljica. Za ručak su to obično bile dve kesice čipsa i sendvič, a za večeru je jela kolače ili neku brzu hranu. Pored svega toga, priznaje da je stalno imala užine, to jest da je između obroka jela čipseve.

Danas za doručak popije proteinski jogurt i pojede šaku bobica, za ručak obično jede omlet, a za večeru se počasti sa nekim morskim plodovima. Što se užine tiče, ponekad pojede porciju želatina bez šećera.
 

 

Osim fizičkog izgleda, radila je i na svom mentalnom zdravlju, a kako piše "Daily Mail", ova majka je srećna jer je uz pomoć društvenih mreža uspela da pomogne drugim ženama.

- Želim da dam nadu svim ženama koje se osećaju poput mene - rekla je.

Komentari (0)
Loading