"Toliko sam se UGOJILA da me ni MAMA nije prepoznala": Čim je izbacila ove DVE namirnice iz ISHRANE smršala je 30 KILOGRAMA!

J.V. Vesti 29.07.2022 10:53 2

Kada je prošle godine stala na vagu i videl da ima čak 95 kilograma, Kora Henderson je znala da mora nešto da uradi

"Toliko sam se UGOJILA da me ni MAMA nije prepoznala": Čim je izbacila ove DVE namirnice iz ISHRANE smršala je 30 KILOGRAMA!

Printscreen/Instagram

S obzirom da je tada radila kao stjuardesa i nije imala mnogo vremena da se posveti sebi, Kora (21) je odlučila da prvo izmeni svoju ishranu.

Kako i sama priznaju nekada je svakog dan jela brzu hranu i pila gazirane napitke.

- Znala sam da su te navika nezdrave, ali odbijala sam to da shvatim, sve dok nisam postala neprepoznatljiva - ispričala je za "Daily Star".

Kora se nažalost seća scene kada je zamolila majku da dođe da je pokupi sa aerodroma, a žena koja ju je rodila je nije prepoznala.

- Za šest meseci sam se užasno ugojila. Mama me je ispitivala šta se događa. Bilo je grozno čuti tako nešto i to me je nateralo da već sledećeg dana promenim navike - prisetila se Kora.

 

Promenila je ishranu, učlanila se u teretanu, i za godinu dana je uspela da izgubi 30 kilograma. Sada je na zdravih 65 kilograma.

- Prvo sam se fokusirala na kardio. Kad sam stala na traku za trčanje, nisam mogla da izdržim duže od 20 sekundi.

Potom je počela da ide na časove plesa, a uporedo je i radila vežbe sa tegovima.

- Najteži deo bio je kako da steknem doslednost i odlazim u teretanu svaki dan. Bila sam oštra prema sebi. Ako sam propustila jedan dan, osećala sam krivicu. Motivaciju sam nalazila u fotografijama "tela iz snova", koje sam postavljala kao pozadinu na telefonu - pspričala je Kora.

 

Kad je stigla na težinu od 75 kilograma, stagnirala je i to joj je "uništilo" volju, ali posle par dana uspela je da se ubedi da je i dalje uspešna i da će se kilogrami pre ili kasnije "istopiti".

- Ipak sam uspela da skinem i tih poslednjih 10 kilograma. Važno je setiti se da to ne može postići niko drugi, samo vi i samo za sebe. Nećete ništa ostvariti budete li sedili i čekali. Fokusirajte se na ishranu, vežbajte i budite uporni - savetuje ova mlada devojka drugima koje čeka isti put.

Komentari (2)
Loading
Montenegrina
17.10.2021 01:40

Čim je izbacila ove DVE namirnice iz ISHRANE smršala je 30 KILOGRAMA!

Pitam se pitam
29.07.2022 11:47

Niti jedem brzi hranu niti pijem gazirane sokove. I sta sd? Ako je to izbacivanje preduslov za skidanje kilograma nikada necu uspeti!!!