Popularna DIJETA Nataše Bekvalac: Pevačica je figuru dovela do SAVRŠENSTVA, mršavi se oko 10 kg za MESEC dana

Vesti 21.10.2022 17:30 0

Probleme sa kilogramima je ponekad jako teško rešiti jer držanje dijete znači da morate biti disciplinovani.

Popularna DIJETA Nataše Bekvalac: Pevačica je figuru dovela do SAVRŠENSTVA, mršavi se oko 10 kg za MESEC dana

Printscreen/Instagram

Mršavljenje zahteva dosta odricanja i to nije ni malo lak proces. Brojne poznate ličnosti godinama vode bitku sa kilogramima, a obziorm da se od njih očekuje da uvek izgledaju savršeno, oni moraju paziti na ishranu.

Jedna od njih je Nataša Bekvalac, koja već godinama ima izvajanu figuru, iako ima dvoje dece. Pevačica priznaje da vodi računa šta jede, kao i da redovno trenira. Ova dijeta joj je pomogla da za kratko vreme izgubi na težini.

Nataša Bekvalac

Printscreen/ Instagram

 

Šta je dozvoljeno: sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Ne smete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata, piše Glosi.

Ovakvim načinom ishrane možete izgubiti i do 10 kilograma za samo mesec dana, a uz to nećete izgubiti mišićnu masu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading