Kada su joj roditelji POGINULI našla je utehu u HRANI: Onda je za godinu dana smršala 60 KILOGRAMA i izbacila TRI namirnice iz ISHRANE

Vesti 22.10.2021 22:38 0

Vivijan MekKal iz Novog Meksika počela je da traži utehu u hrani nakon smrti oba roditelja i jela je samo brzu hranu i pila gazirane sokove

Kada su joj roditelji POGINULI našla je utehu u HRANI: Onda je za godinu dana smršala 60 KILOGRAMA i izbacila TRI namirnice iz ISHRANE

Printscreen/Instagram

Za samo nekoliko meseci ugojila se i imala je skoro 120 kilograma, ali na kraju je shvatila da ipak mora da živi, i to u zdravom telu!

Kada nije mogla da stane na sedište u avionu, odlučila je da promeni svoj život i počne da vežba kako bi izgubila višak kilograma.

- Posle svega što se desilo tražila sam utehu u hrani, a vodu ni ne znam kada sam poslednji put popila. Obično sam prskakala doručak, a onda bih se za ručak "ubila" od hrane brze hrane, uglavnom hamburgera. Za večeru sa večeru sam jela isto što i za ručak. Pored svega toga, između obroka sam stalno nešto grickala - otkrila je Vivijan.

Međutim, u septembru 2019. godine odlučila je da smrša. Tada je počela da menja sve u svom životu, od navika do ishrane, a plod njene odluke je brzo počeo da sazreva!

 

Za samo godinu dana, Vivijan je uspela da smrša skoro 60 kilograma i dostigne težinu od 67 kilograma.

- Sada idem u teretanu šest puta nedeljno, odmaram se nedeljom. Volim da dižem tegove i radim kardio najmanje 30 minuta svakog dana. Takođe trčim pet kilometara tri noći nedeljno - ispričala je ponosna devojka.

Osim što je odlazila na vežbanje, potpuno je promenila ishranu, jela je ograničene obroke svaki dan u isto vreme, a grickalice, brzu hranu i sokove potpuno je izbacila iz ishrane.

Za razliku od mnogih koji su pokušavali da izgube višak kilograma, Vivijan je imala brze rezultate. Izgubila je 20 kilograma svaka tri meseca.

- Samo pokušavam da budem sve bolja iz dana u dan. Imam višak kože oko stomaka, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Koža mi se zategla poprilično i moje strije polako nestaju - rekla je Vivijan.
 

Komentari (0)
Loading