Pao sam u KOMU i jedva PREŽIVEO: Probudio sam se sa neverovatnim TALENTOM koji nikada ranije nisam imao

Vesti 05.11.2022 22:05 0

Ovo je neverovatna ispovest čoveka koji se probudio iz kome sa ranije neiskorišćenom sposobnošću za umetnost, stolariju i pravljenje modela.

Pao sam u KOMU i jedva PREŽIVEO: Probudio sam se sa neverovatnim TALENTOM koji nikada ranije nisam imao

Printscreen/Instagram

Moe Hanter, 38, je imao redak oblik bakterijskog meningitisa. 
Posle operacije na mozgu i nešto više od mesec dana u komi, probudio se bez sećanja - i poklona koji ranije nije imao.

Novootkrivene veštine uključivale su talenat za crtanje, slikanje i pravljenje modela - uprkos tome što nije imao sklonosti za umetnost u školi. Svoje nove veštine je iskoristio da započne karijeru samozaposlenog stolara. Takođe je počeo da pravi složene replike u prirodnoj veličini iz sveta televizije i filma.

Oženjeni otac jednog deteta Moe je prodavao dela svoje umetnosti i izlagao crteže i slike Marvelovih i DC likova, kao što su Loki i Betmen, na različitim događajima širom zemlje. Njegov dom u Herefordu je sada ispunjen njegovim radovim.

Moe je objasnio: „Zaista nisam bio kreativan ranije, ni najmanje. U stvari, ljudi su se smejali mojim crtežima. „Kada sam razgovarao sa neurologom, on je samo rekao "uživajte" i objasnio mi da ima toliko toga o mozgu što još uvek ne mogu da dešifruju i da je ovo samo fenomen.

„Moj doktor je rekao da sam hodajuće čudo – ali kada sam počeo da pokazujem ove nove umetničke talente, oni su bili samo zapanjeni. „Niko zaista nije dao medicinsko objašnjenje za to. „Samo znam da koma može učini lude stvari ljudskom mozgu. „Upravo sam otkrio da imam tu strast koja nikada ranije nije postojala u meni. „Pišem i scenario. Imam sve ideje, ali nemam ideju kako da ih oživim.„Bio sam u kontaktu sa nekim momcima iz Netfliks-a i poslali su mi scenarije da pogledam kako se to radi, pa ko zna, možda je to sledeće. "Samo radim ono što mi je neurolog rekao da radim i samo pokušavam da uživam u tome."

 

 

Komentari (0)
Loading