Merio se na STOČNOJ vagi: Za 15 meseci smršao je neverovatnih 143 kilograma, a povod je i više nego opravdan!

Vesti 27.10.2021 15:20 0

Kada je zaprosio svoju devojku Keli, shvatio je da njihova budućnost neće biti tako sjajna ako nastavi da se drži svojih loših navika

Merio se na STOČNOJ vagi: Za 15 meseci smršao je neverovatnih 143 kilograma, a povod je i više nego opravdan!

Printscreen/Instagram

Džon Aler (29) i njegova izabranica, sa kojom se zabavlja još od srednje škole, verili su se davne 2015. godine, kada je srećni mladoženja imao čak 245 kilograma.

Iako je Džon uvek bio malo krupniji, Kejli kaže da joj nije smetalo, ali kako su godine odmicale njen dragi je postajao sve veći. S obzirom da je svakog dana jeo brzu hranu i minimalno se kretao, Aler je i sam priznao da nije mogao da se izmeri na običnoj vagi već jer otišao do lokalne prijace i izmerio se na vagi za ribe.

Kada mu je konačno pala klapa, odlučio je prvo da izbaci brzu hranu sa jelovnika, a onda je počeo i da se kreće. Iz dana u dan odlazio je u sve duže šetnje i za samo nedelju dana izgubio skoro šet kilograma. 

Iako je skidao kilažu ko iz šale, njegova najveća podrška je bila Kejli koja ga je bodrila sve do samog "foto finiša". Posle 15 mučnih meseci Džon je skinuo preko 143 kilograma.

Međutim, iako je uspeo da smrša i dođe do idealne težine, Džona je naišao na novu muku koja je bila mnogo gora od viška kilograma! Naime, pošto je izgubio toliko na kilaži, morao je da vodi bitku sa viškom kože - koja je teška oko osam kilograma.

Hirurška intervancija za uklanjanje viška kože, trebalo je da ga izađe oko 35 hiljade evra, ali uspeo je da se prijavi i učestvuje u emisiji "The Doctors", gde će ga besplatno operisali!

Džon, sada, živi u Japanu gde je Kejla trenutno stacionirana, a u martu je imao prvu desetočasovnu operaciju kojom je uklonio kožu na većem delu tela. Moraće da ima drugu operaciju za donji deo tela, ali za sada, uživa u svakom aspektu svog novog života.

- Primetio sam pre neki dan, da sam zaboravi kako se vezuju pertle, jer dugo nisam mogao da se sagnem - rekao je za "Daily Mail" sa osmehom na licu.

Komentari (0)
Loading