Pravo u G TAČKU: Dr Biljana Živaljević može da je pronađe KOD SVAKE ŽENE, a onda u nju ubrizgava hijaluron i garantuje vrhunski ORGAZAM

Vesti 28.12.2021 10:00 0

Šta ako bismo vam rekli da regija G-tačke može da se uveća jednostavnom procedurom i obezbedi vam orgazam sa velikim O, kod svakog seksualnog odnosa? Upoznajte dr Biljanu Živaljević, ginekologa kog žene posebno vole i zahvaljuju joj na rešavanju ovog problema

Pravo u G TAČKU: Dr Biljana Živaljević može da je pronađe KOD SVAKE ŽENE, a onda u nju ubrizgava hijaluron i garantuje vrhunski ORGAZAM

Najžena

Za postizanje orgazma odgovorna je čuvena G-tačka. Toliko godina pričali smo o ovoj, za mnoge još uvek zagonetnoj poziciji, a dosta dugo verovalo se da je u pitanju samo mit, te da je reč o imaginarnom pojmu koji u realnosti uopšte ne postoji. Danas znamo da to nije tačno i da je čak moguće uvećati određenu regiju i time definitivno obezbediti užitak tokom seksualnog odnosa.

I hvala svim ginekolozima koji su došli do ovog revolucinarnog pronalska koji pomaže ženama da maksimalno uživaju u odnosu. Dr Biljana Živaljević je u Srbiji najpoznatiji ginekolog koja je pored regularnih pregleda i tretmana specijalizovana upravo za podmlađivanje vagine i sve više popularne tretmane u G i O tačkama.

O ovoj interesantnoj temi razgovarali smo sa ovom eminentnom doktorkom koja nam je pomogla da bolje razumemo anatomiju naše intimne regije, same tretmane, dejstvo i oporavak.

Pravo u G TAČKU: Dr Biljana Živaljević može da je pronađe KOD SVAKE ŽENE, a onda u nju ubrizgava hijaluron i garantuje vrhunski ORGAZAM

Najžena

 

 

Šta je G, a šta O tačka?

Na postojanje G-tačke prvi je ukazao Ernst Grofenberg, još 50-tih godina prošlog veka, opisujući je kao osetljivu zonu sačinjenu od skupa žlezda, kanala, krvnih sudova i nervnih završetaka koji okružuju uretru žene. Iako  mnogi još uvek sumnjaju u postojanje G tačke, istraživanja su nepobitno dala dokaze o njenom postojojanju.

- G-tačka je odgovorna za postizanje orgazma kod žena i u većini slučajeva može se napipati samo u toku orgazma. Nalazi se na prednjem zidu vagine na 4 do 6 cm od uretralnog otvora i u prečniku je manja od 0,5 cm, te ju je ponekad vrlo teško naći - objasnila je za naš portal "Najžena" dr Živaljević.

O tačka nalazi se na prednjem vaginalnom zidu, u predelu iznad klitorisa i njena stimulacija pojačava orgazam.

Estetski tretmani u vaginalnoj regiji

U poslednjih par godina vrlo je aktuelna tema aplikacije hijaluronskih filera u vulvovaginalnoj regiji. Iako to kod nas jos uvek nije zaživlelo u meri kao u Evropi i svetu , bitno je da naše žene imaju informaciju o tome kao i da se takva vrsta estetskih tretmana može uraditi i kod nas. Dr Živaljević nam je objasnila kako izgledaju ovi tretmani, šta imaju za cilj i ko može da im se podvrgne.

 - Hijaluronski fileri koji se koriste u vulvovaginalnoj regiji su specijlno dizajnirani i mogu se koristiti samo za tu regiju. Ovi fileri se mogu aplikovati u G tačku, vaginalni otvor kao i u predelu velikih usmina - objašnjava naša sagovornica.

 Aplikacija hijaluronskog filera u G tačku je bezbolna i kratkotrajna intervencija.Ubrizgavanjem 1 ml filera povećava se površina opisane G tačke što garantuje veći užitak u seksualnom činu, a sama činjenica da 85 odsto žena nikad u svom seksualnom životu nije doživelo orgazam govori nam o značaju ovog problema.

- Za ovu vrstu tretmana ne postoji ograničenje u godinama kao i to da li je žena rađala ili ne. Kod nas se, za ovu vrstu tretmana odlučuju ili mlađe žene ili žene oko 50-60 godina starosti koje žele da poboljšaju svoj seksualni život. Neretko se partneri naših pacijentkinja raspituju o ovoj metodi i oni zakazuju tretmane svojim lepšim polovinama - objašnjava dr Živaljević i dodaje da kontraindikacije, sem maligniteta u ovoj regiji, ne postoje a da se tretman, po potrebi može ponavljati na godinu dana, dok je cena sasvim prihvatljiva za naše uslove.

U svetu se često radi i  "O shot" tretman koji podrazumeva ubrizgavanje sopstvene krvne plazme u O tačku. Tretman se radi u lokalnoj anesteziji i u svetu  pa i kod nas je dosta skup, pa je to jedan od  razloga što se ne koristi često, naglašava dr Živaljević.

Pravo u G TAČKU: Dr Biljana Živaljević može da je pronađe KOD SVAKE ŽENE, a onda u nju ubrizgava hijaluron i garantuje vrhunski ORGAZAM

Shutterstock

 

 

Kako se podmlađuje intimna regija

Osim toga, mnoge žene često imaju bolne odnose kao i suvu vaginu, naročito u menopauzi.  Takođe, posle porođaja žena svakako prolazi kroz velike promene, a neretko se javljaju problemi koji uključuju oslabljenost vaginalnog zida, kao posledica teškog porođaja, nekontrolisano mokrenje, učestale vaginalne infekcije kao i problem tokom seksualnog odnosa kada žena nema više ugođaj zbog proširenog ulaza vagine. 

- Ovi problemi mogu da se reše PRP tretmanima ili aplikacijom filera u predelu ulaza vagine, a po potrebi i CO2 laserom za podmlađivanje vagine. Lasersko podmlađivanje vagine stimuliše produkciju kolagena i elastina, procedura je laka, bezbedna i efikasna, traje oko 15 minuta i ne podrazumeva hospitalizaciju. Osim toga, ova metoda dovodi do normalizacije pH vagine, pojačava njenu osetljivost i seksualne senzacije i eliminiše kandidu i druge gljivične infekcije - objašnjava naša sagovornica.

Naravno, naglašava dr Živaljević, o izboru tretmana ili njihovoj kombinaciji odlučuje ginekolog nakon detaljnog pregleda pacijentkinje. Takođe, svi ovi tretmani ne isključuju mogućnost primene loklane terapije u smislu vaginaleta ili krema koje će dodatno doprineti boljem seksualnom doživljaju.

Ova tema svakako je vrlo interesantna za sve žene, a upravo stalnim rastom ineresovanja i za ove metode, ruše se tabui, žene se oslobađaju i traže da im se omogući nešto što je prirodno i sasvim normalno - kompletno uživanje tokom seksualnog odnosa.

Komentari (0)
Loading