Otišla je na običan MANIKIR, a sada je na putu da izgubi PRST: "Planiram da tužim kozmetičarku i salon zbog ovakvog propusta"

Vesti 21.12.2022 20:30 0

Sju (48) iz Australije bi mogla da izgubi palac, nakon što je radnica u salonu napravila nedopustivu grešku

Otišla je na običan MANIKIR, a sada je na putu da izgubi PRST: "Planiram da tužim kozmetičarku i salon zbog ovakvog propusta"

Shutterstock

Sju ovo nije bio prvi put da je otišla da se počasti manikirom u lokalnom kozmetičkom salonu. Kada je sela na stolicu, Sju je rekla da je kozmetičarka zamenila njene prirodne nokte sa lažnim akrilnim noktima. Kozmetičarka je počela da turpija njene nokte alatom pre nego što ih je natopila acetonom da bi uklonila ono za šta je verovala da su ekstenzije.

U razgovoru za "Nine News Sju je rekla": „Rekla sam im da su to moji pravi nokti, ali su ih i dalje brusili. Nakon tretmana, Sju je dobila bakteriju zvanu stafilokoka, koja bezopasno živi na koži, često u nosu, pazuhu i na zadnjici, navodi NHS.


Ali, može da izazve infekciju ako uđe u telo preko ugriza ili posekotine, a može se preneti bliskim kontaktom sa kožom, deljenjem stvari poput peškira ili četkica za zube i dolaskom u kontakt sa kapljicama pri kašljanju i kijanju, što je manje uobičajeno.

Nakon što se zarazila, Sju je rekla da je provela pet dana u bolnici nakon što je saznala da će de kosti palca morati da bude uklonjen. Rekla je: „Stvarno pulsira i ne možete pobeći od toga. "Ne biste išli kod prljavog zubara, pa zašto biste išli u prljavi salon za nokte?"


Doktori su rekli Sju da je najgori scenario da ostane potpuno bez palca, a ona sada traži odštetu jer tvrdi da se nisu poštovala pravila higijene u salonu.

Ozbiljni znaci NHS kada bakterija moe da izazove ozbiljnu infekciju poput trovanja krvi i sindroma toksičnog šoka.

  • Simptomi na koje treba da obratite pažnju:
  • bolna crvena kvrga ili kvrga na koži
  • vruća, crvena i otečena koža rane
  • bolni plikovi
Komentari (0)
Loading