Vežbajte sa Anom: Ruke kao IZVAJANE za samo 5 MINUTA i bez mnogo muke

Vesti 30.07.2021 08:00 0

Vreme odmora uveliko traje, a spas od vrućina često tražimo na plaži. Plivanje je savršeno za oblikovanje našeg tela, a i kada smo na tlu, možemo da nastavimo sa aktivnostima. Koliko su vežbe značajne, pitali smo Anu Ignjatović, instruktorku aerobika i pilatesa.

Vežbajte sa Anom: Ruke kao IZVAJANE za samo 5 MINUTA i bez mnogo muke

Printscreen/Youtube

Ostati fizički aktivan u današnje vreme je postao imperativ za današnjeg čoveka. Naše telo je napravljeno za pokret, a zadnjih godinu i nešto, bili smo prinuđeni zbog korone i manje da se krećemo. Tu se produbio problem koji je već postojao - manje fizičke aktivnosti, kao i sve više gojaznih ljudi. Svi znamo da posledice prekomernih kilograma duboko zadiru u naše zdravlje, narušavajući ga.

Za ovaj put sam pripremila set od 10 vežbi koje možete raditi i kod kuće i na plaži. Pokušajte da ih radite u kontinuitetu 30 sekundi, ne spuštajući ruke.

Naravno, važno je da slušate svoje telo, te ako ste početnik, napravite kratku pauzu i nastavite gde ste stali, a ukoliko ste napredni vežbač, možete u svaku ruku dodati po jednu bučicu ili flašicu sa vodom od 0,5l ili litar ili težinu u skladu sa svojim mogućnostima.

I za kraj, kako bismo iz ovog leta izvukli najlepše i bili "okupani" pozitivnom energijom, ostanite aktivni i pratite savete i vežbe na našem portalu.

Komentari (0)
Loading