Zbog ovog recepta stomak će vam biti ravan kao daska: Potrebne su vam samo tri namirnice iz špajza

Jelena Vukelić Vesti 13.07.2023 12:08 0

Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a telo očišćeno od naslaga masti? Onda je ovaj recept pravo rešenje za vas.

Zbog ovog recepta stomak će vam biti ravan kao daska: Potrebne su vam samo tri namirnice iz špajza

pixabay

Ovaj recept jede se tri dana, obavezno zaredom, a idealno je da ga pojedete umesto večere. Ova vitaminska bomba učiniće pravo čudo za vaš stomak, i spolja i iznutra. Caka je u tome što će očistiti masnoće, naslage i sve ostatke iz vaših creva, pa će nadutost nestati, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije.

Naravno, važno je da se u toku dana ne prejedate i da bar ta tri dana ne jedete industrijske slatkiše i da pijete minimum dve litre vode dnevno.

 

Potrebno je

glavica kupusa, 2 cvekle, 2 šargarepe, limunov sok, 5 kašika maslinovog ulja

Priprema

Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu. Dodajte malo začina po vašoj želji, peršun ili celer, pa izmešajte povrće, ocedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte maslinovo ulje i vaš vitaminski obrok je gotov.

Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so. Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima.

Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali posle sedam dana napravite pauzu. 

Komentari (0)
Loading