Da li ste čuli za "MRŠAVU" vodu? Mnoge žene je piju već godinama jer UBRZAVA metabolizam kao ništa drugo!

Vesti 04.05.2023 12:43 0

Jednostavna za pravljenje, a za detoksikaciju je "čudo"

Da li ste čuli za "MRŠAVU" vodu? Mnoge žene je piju već godinama jer UBRZAVA metabolizam kao ništa drugo!

Pexels

Sada kada stiže lepo vreme, ali i leto, svi se trudimo da izgubimo višak kilograma koji smo dobili tokom zimskih hladnih dana. 

Istina je da magična formula ne postoji, ali postoji trikovi koji će vam pomoći da ubrzate metabolizam i stimulišete sagorevanje masti.

"Mršava voda" je idealno rešenje za hidrataciju, ali i detoks organizma. Takođe, odličan je saveznik u procesu mršavljenja, a ima veoma prijatan ukus. Sve što vam treba za ovaj napitak jeste:

  • 1 l vode,
  • jedan krastavac,
  • jedan limun.
Da li ste čuli za

pixabay

 

 

Priprema: 

Operite i isecajte krastavac na tanke kružiće (ne skidajte koru), limun dobro operite i sok iscedite pa sve to dodajte u 1 litar hladne vode. Pustite neka se voda obogaćena limunom i krastavcem dobro ohladi u frižideru i u toku dana polako ispijajte ovo osvežavajuće piće.

Krastavac je poznat kako prirodni čistač organizma. Sadrži značajne količine kalijuma, minerala koji je odgovoran za uspostavljanje ravnoteže soli u organizmu. Takođe, sadrži vlakna, što dovodi do boljeg varenja i sprečavanja zatvora.

Limun stimuliše rad jetre i podstiče detoksikaciju organizma. 

Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan pravite novu količinu. Ukoliko ste žedni, pijte i drugu vodu, ali je važno da mršava voda bude potrošena u toku dana

 

 

Komentari (0)
Loading