Sanjate da vam ISPADAJU ZUBI, da ste trudni ili da vas vara? Nije sve tako crno, ovi KOŠMARI su vesnici PROMENE

Vesti 04.08.2021 19:30 0

Oduvek su snovi fascinirali ljudski rod, zato smo skoro svi na sve moguće načine pokušavali da protumačimo i saznamo njihovo značenje

Sanjate da vam ISPADAJU ZUBI, da ste trudni ili da vas vara? Nije sve tako crno, ovi KOŠMARI su vesnici PROMENE

unsplash.com

Postoje neki elementi koji se učestalo javljaju u svačijim snovima, a rezultat su onoga što viđamo ili proživljavamo na javi, ili su to pak snovi koji imaju jaku simboliku, a rezultat su nekih naših strahova ili želja koje krijemo u podsvesti.

Ako ste se ikada trgli iz neprijatnog sna u kom ste otkrili da ste trudni, da vas partner vara ili ste prosto videli nešto strašno poput velike zmije - nemojte odmah da padate u očaj, jer ovi snovi nemaju tako strašno značenje kao što mislite. Zato smo posetili najstariji onlajn tumač snova "Sanovnik" i saznali šta naši najčešći košmari žene da nam kažu.

Sanjate da ste trudni

Većina žena će da posumnja da je ovo znak da trče do apoteke i kupe test za trudnoću, ali realnost je totalno drugačija. Ako sanjate sebe da ste trudni, to znači da će vam se ostvariti dugo očekivana želja. Predstoji vam dug period sreće i blagostanja.

Sanjate da padate

Kada u snu sanjate da dugo padate, to ukazuje da ćete se vratiti na početak. Verovatno ćete nazadovati na privatnom ili poslovnom planu i žalićete za propuštenim prilikama. Pokušaćete da u svemu ovome pronađete nešto pozitivno, a to će svakako biti ljudi koji ostaju uz vas u dobru, i u zlu.

Sanjate da vam ispadaju zubi

Iako smo svi čuli da je ovaj san neka vrsta predskazanja nečije smrti, imajte u vidu da nije sve uvek tako mračno. Ispadanje zuba u snu znači da ste veoma opterećeni, ne posvećujete dovoljno pažnje zdravlju. Mislite na sve osim na sebe.

Sanjate zmije

Snovi sa zmijama  retko su pozitivni, ali velika je razlika u veličini zmije. Ako sanjate veliku zmiju, to se tumači kao upozorenje da budete oprezni jer u vašoj okolini postoji neko ko vam ne želi dobro. Ali ako sanjate malu zmiju onda ćete imati nepredviđene troškove. 

Sanjate da trčite

Ako u snu sami trčite, to ukazuje da ćete sve teškoće uspešno savladati. Vi ste borac koji ni po koju cenu ne odustaje od onoga što je zamislio. Ne upoređujete se sa drugima, već se trudite da odete korak dalje u odnosu na to gde ste bili ranije. 

Sanjate da ne možete da vrištite

Ako u snu pokušavate, ali ne uspevate da vrisnete, to poručuje da vas nešto muči. Moguće je da patite zbog gubitka koji nikako ne uspevate da prebolite. Često o tome pričate sa bliskim osobama i svesni ste da sebe uništavate, ali nemate snage da se posvetite nečemu što bi vam skrenulo misli i podstaklo vas da krenete napred.

Sanjate smrt članova porodica

Kada sanjate da vam je majka umrla to simbolizuje napredak. Sanjati smrt oca ukazuje na bol koju osećate jer ste u svađi sa bliskom osobom. Ako ste sanjali smrt brata to znači da žalite za nečim iz prošlosti, a kada sanjate smrt sestre to znači da ćete se radovati zbog nečijeg uspeha.

Sanjate da ste prevareni

Ako sanjate da vas partner vara nemojte pasti u očaj, jer ovo je divan znak! To znači da ćete uskoro ući u period svog života u kojem ćete biti bezbrižni i opušteni.

Komentari (0)
Loading