Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"

Vesti 26.10.2021 19:08 0

Prepričala je jedno svoje iskustvo umiranja, iako je bila svesna da će joj retko ko poverovati

Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"

Printscreen/TikTok

Rejčel Bojl tvrdi da pati od retkog poremećaja zvanog SVT (supraventrikularna tahikardija) zbog kog je nekoliko puta umrla i vratila se u život.

-  Zapravo sam tri puta umrla. Imam redak srčani poremećaj zvani SVT koji je bilo jako teško izlečiti. Jednom sam doživela srčani napad i puls mi je porastao na oko 230 otkucaja u minuti. Telo nije moglo da izdrži i srce mi je prosto stalo - rekla je Rejčel u videu koji je okačila TikTok.

U klipu koji je prikupio preko 800 hiljada pregleda, Rejčel prepričava jedno svoje iskustvo umiranja, a na samom početku apeluje da je svesna da će joj retko ko poverovati.

- Kunem se da se ovo dogodilo. Osećala sam se kao da sam van svoga tela. Videla sam samo belu svetlost i svoje telo. Išla sam ka "svetlosti" ali jako sporo. Onda sam odjednom mogla da vidim sebe, kao da gledam dole na svoje telo, i pomislila sam kako je sve ovo ludo. Sećam se svega jasno, isto se dogodilo i sledeći put kada sam umrla tokom operacije srca. To je stvarno čudan, ali lep osećaj. Zbog toga se osećam malo bolje oko umiranja - dodala je.

@rachboylex

#stitch with @eternal.esoterist tw death : ♬ Gallowdance - Lebanon Hanover

 

Iako je znala da joj mnogi korisnici neće poverovati, neprijatno ju je iznenadilo to što su je u komentarima ubeđivali da joj se sve ovo priviđalo zbog anestezije ili nedostatka kiseonika. 

Međutim, Rejčel kaže da je to sve već čula od drugih i da je umara to što stalno mora da se pravda.

- Ista stvar mi se dogodila i po treći put! Jednom dok sam bila na operacionom stolu, osetila sam kao da mi duša iskače iz tela. Mogla sam da se vidim iz ptičje perspektive, bila sam tačno iznad svoga tela. Videla sam ga na operacionom stolu i ničeg nije bilo oko mene, ni opreme ni hirurga, samo moje telo - objasnila je u komentarima.

Komentari (0)
Loading