Uz ova tri sastojka napravite DETOKS NAPITAK: Očistite organizam od MASNOĆE i otrova

Vesti 17.04.2023 09:00 0

Za zdrav i „ispravan“ rad jetre, detoksikacija je jedna od najbitnijih i najboljih stvari koje možete da priuštite sebi i svom telu

Uz ova tri sastojka napravite DETOKS NAPITAK: Očistite organizam od MASNOĆE i otrova

unsplash.com

Ovaj način čišćenja organizma, ne samo da pomaže sistemu organa za varenje već i obezbeđuje hranljive materije telu koje su preko potrebne zarad očuvanja i obnavljanja energije, jačanja imuniteta i još mnogo toga.

Osim toga, detoks napici se mogu koristiti i kao pomoć za mnoge probleme sa zdravljem jer odlično služe kada želimo da smršamo ili pročistimo telo od masnoća.

Ovo su namirnice koje efikasno uklanjaju toksine iz tela, istovremeno hraneći ga zdravim materijama, samim tim sve one su savršen dodatak detoks pićima:

Ovaj napitak pojačava efekte detoksikacije organizma, čuva imuni sistem, reproduktivne organe i služi kao dodatni izvor energije.

Ovo je detoks recepti za čišćenje jetre i organizma od masnoća:

Citrus i zeleni čaj

Sastojci:

  • 1⁄2 šolje hladnog zelenog čaja
  • 1 banana
  • Pola limuna

Iscedite limun i pomešajte sok sa bananom, koju možete izblendati viljuškom ili u blenderu, i zatim pomešajte sve sa zelenim čajem. Napitak popijte odmah kako bi efekat na jetru bio što efikasniji.

Zbog visokih antioksidantskih vrednosti, zeleni čaj se uglavnom uključuje u svaki detoks program, pogotovo što ima sposobnost da brzo i efikasno čisti jetru.

Osim toga, odlično je popiti čašu vode sa pola limuna odmah po buđenju, s obzirom da limun stimuliše oslobađanje enzima i pomaže da se toksini pretvore u otpad koji se lako izbacuje iz tela prirodnim putem.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading