Želite JAČI IMUNITET, savršeno RAVAN TORZO i pravi DETOX? Pratite OVA pravila!

Vesti 11.08.2021 08:06 0

Moderno doba donelo nam je mnoge novine pogotovo kada je reč o ishrani i „zdravom životu“. Međutim, iako popularne, postoje neke stvari koje su vremenom postale na globalnom nivou usvojene kao zdrave, ali zapravo su daleko od toga.

Želite JAČI IMUNITET, savršeno RAVAN TORZO i pravi DETOX? Pratite OVA pravila!

unsplash.com

Predstavljamo vam nova pravila zdravog života, koja su i mnogo više logična od onih koja ste već usvojili.

Doručak je još uvek glavni obrok koji ne bi trebalo preskakati, ali zaboravite na musli.

Želite JAČI IMUNITET, savršeno RAVAN TORZO i pravi DETOX? Pratite OVA pravila!

unsplash.com

 

 

Zaboravite na granola musli i voće, jer bi ih prema novim pravilima trebalo zaobilaziti u širokom luku. Umesto šećera opredelite se za proteine i salatu sa maslinovim uljem i limunovim sokom.

Jaja na razne načine su sjajan izbor sa kojim će se svaki nutricionista složiti.

Ah, te dijete! Iako je tokom jednog doba gotovo svaka druga žena na planeti držala neku dijetu, danas je malo drugačija situacija. Ukoliko niste zadovoljni svojim stasom, radije se odlučite na drugačiji režim ishrane, nego na dijetu.

Hrono, LCHF, paleo…su režimi ishrane koji će vam doneti različite blagodeti, osim regulisanja telesne težine. Osećaćete se bolje u svom telu, poboljšaćete imunitet i nećete imati problem sa nesanicom.

Da li je maslinovo ulje zaista toliko zdravo kao što se priča?

Sve blagodeti maslinovog ulja nestaju onog momenta kada ga izložite visokim temperaturama. Zbog toga bi bilo najbolje da ga koristite u sirovom obliku, kao preliv za salatu. Takođe ujutru na prazan stomak možete pojesti mešavinu jedne kašičice maslinovog ulja i kašičice limunovog soka.

A fizička aktivnost?

Zapišete ovo pravilo na papiriću i zalepite ga na kompjuter u kancelariji. Nakon sat vremena rada, ustanite, prošetajte se malo ili se penjite uz stepenice. Ako imate sopstvenu kancelariju, onda će vam biti još lakše, jer možete uraditi i nekoliko joga pozicija. Ove aktivnosti će vam pomoći i da „restartujete svoj um“, pogotovo u jutarnjim časovima.

 

Komentari (0)
Loading