Vaša BELA odeća nije više ista kao pre? Pomoću ovog TRIKA vratićete joj BOJU i SJAJ u trenu

Vesti 24.05.2022 21:20 0

Nećete više toliko često kupovati novu odeću, kada jednom probate ovaj trik

Vaša BELA odeća nije više ista kao pre? Pomoću ovog TRIKA vratićete joj BOJU i SJAJ u trenu

Shutterstock

Kada dođe lepo i toplo vreme, svi se pre opredeljujemo za svetlije kombinacije stvari. Bela je idealna za ovaj period, ali je vrlo nezgodna jer samo nakon nekoliko pranja ona ne bude više toliko čisto bela. Srećom postoji ovaj jednostavan trik sa kojim će opet izgledati kao nova.

Chantel Mila, koja se bavi čišćenjem i stiliziranjem, podelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da belu boju održava sjajnom.

Naime, sve što treba da uradite je da u posudu sipate toplu vodu, ubaciti svoju belu odeću i jednu tabletu za zubnu protezu. Ona će, naime, s odeće skinuti sve mrlje i vratiti joj sjaj.

Svi koji su pogledali video su se oduševili i otkrili kako jedva čakaju da sve isprobaju. 

- Moram ovo da probam , ali moj dečko prvo mora da počne da odvaja beli veš pri pranju - komentarisala je jedna korisnica. 

Uz ovaj jednostavan trik Chantel je podelila još dva saveta za održavanje odeće urednom, ali i za lakše snalaženje s brojnim ključevima na privesku. Za jednostavno označavanje ključeva potreban je samo lak za nokte u raznim bojama, a za skidanje ućebanih delova s odeće poslužiti će i žilet ili brijač.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading