Skinite sve fleke: Uklonite lako dečje žvrljotine pomoću proizvoda koji vam stoji na polici

Vesti 26.11.2023 18:22 0

Jedna iskusna mama je pokazala na koji način rešava gotovo sve probleme sa čišćenjem, a posebno žvrljotine koje deca prave po kući.

dete

Shutterstock

Da li ste znali da krema za sunčanje ima još upotreba, osim da vas zaštiti od sunca? Sada vam stoji negde na polici, a možete korisno da je upotrebite za skidanje fleka. Jedna mama je podelila na TikToku kako koristi kremu za sunčanje za čišćenje, uključujući i uklanjanje nalepnica.

 

https://www.tiktok.com/@kimber.key/video/7003806484245105925?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Ukoliko želite da skinete neku nalepnicu, a da izbegnete ostatke lepka, poslužite se kremom za sunčanje. Namažite malu količinu na nalepnicu i lagano je skidajte. Predmet će ostati čist, jer će se skinuti i lepak.

Drugi način na koji možete koristiti kremu je za uklanjanje markera i flomastera s raznih površina. Pokazala je da je tako uklonila ostatke markera kojim je dete ižvrljalo svoj krevetac. Tako možete skinuti i ostatke flomastera sa dečjih ruku posle crtanja.

Bonus video:

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

Komentari (0)
Loading