Tražite novi parfem? Vaš HOROSKOPSKI ZNAK će vam ukazati koju notu mirisa da odaberete

Vesti 09.09.2021 10:37 0

Tražite li neprestano svoj prepoznatljivi miris - miris koji će se ne samo dobro uklopiti sa vašom kožom, već će i savršeno izraziti vašu ličnost. U većini parfimerija lako se zavrti u glavi, pogotovo ako pomešate mirise desetina različitih marki. Niste sigurni odakle početi? Pogledajte svoj horoskopski znak. On može poslužiti kao putokaz prirodnog mirisa i nadahnuti vas da se promenite u predstojećoj jesenjoj sezoni

Tražite novi parfem? Vaš HOROSKOPSKI ZNAK će vam ukazati koju notu mirisa da odaberete

Pixbay

Ovan

Ovnovi su dinamični, samopouzdani i zato često impulsivni i tvrdoglavi. Potreban im je miris koji će istovremeno izneti ove karakteristike, a s druge strane - ne preplaviti ih. Arome ruže i sandalovine biće im savršene, a dodatak note začina poput cimeta, đumbira ili muškatnog oraščića daće im dubinu. Umesto toga, trebalo bi da izbegavaju mirise poput mora, okeana ili kiše - ne odgovaraju njihovoj energiji.

Bik

Bikovi imaju noge na zemlji i trebali bi isprobati travnate ili cvetne aranžmane. Botaničke arome ne samo da će ih osvetliti, već će i umiriti vaša čula. Note deteline, kože, jasmina i sveže trave prenose neiznuđenu eleganciju bika, dodajući istovremeno lakoću. 

Blizanci

Teško je pratiti Blizance. Njihov omiljeni miris trebao bi to odražavati, okarakterisan višedimenzionalnom, neočiglednom kompozicijom. Citrusne note poput narandže, mandarine, savršeno će ići uz vas. Proizvođači mirisa takođe se sve više okreću iuzu, azijskom citrusu sličnom mandarini. Željni eksperimentisanja blizanci će se naći u egzotičnim mestima, ali se ne preporučuju preslatki, zagušljivi mirisi.

Rak

Varijabilni, ali puni topline i ljubavi, rakovi zahtevaju odgovarajući miris. Voćne note su im najbolji prijatelji, a u ovoj kategoriji možemo pronaći izuzetno širok spektar mirisa. Rakovi su često složene ličnosti. Zar ne želite da izgledate posebno? Probajte tonove jabuke ili kupine. Da li želite da istaknete svoju ženstvenost? Ovde će raditi maline, jagode i breskve. Međutim, klonite se duvana i dima.

Lav

Svi znamo ko su lavovi, ali ponos i ambicija ne bi trebalo da ih nateraju da jedni druge shvataju previše ozbiljno. Potrebna im je ravnoteža, pa blago zaigran miris može dodati kandžu njihovoj slici. Možda vanila? Lavovi se ne moraju plašiti orijentalnih nota, koje se obično povezuju sa luksuzom i ekstravagancijom. U međuvremenu, kažemo "ne" lavandi.

Device

Cvetne note su previše očigledan izbor za Devicu? Možda, ali šta ako tako savršeno odražavaju njenu energiju? Međutim, zanemarite klasike poput đurđevka, jasmina ili ruže i igrajte se na neočigledan način. Da li ste ikada imali parfem sa notom cveta božura, irisa ili zumbula? Miris jorgovana takođe može biti zanimljiv. 

Vaga

Zodijaka koji će moći adekvatno predstaviti gurmanske mirise . O čemu se radi? Upravo su to note mirisa, zahvaljujući kojima možemo imitirati aromu deserta i slatkiša. Čokolada, karamela i krem brule ukusni su izbori za nadolazeću jesen. Takve kompozicije ne moraju značiti mučnu slatkoću, a u kombinaciji sa energijom vage steći će plemenitost.

Škorpija

Srednje ime Škorpiona je "misterija". A prvi? Šta god da izabere u ovom trenutku. Škorpioni su često intenzivne ličnosti koje mogu privući pažnju čak i kada su skrivene u uglu. Tako se majstorski bave "teškim", neobičnim mirisima. Hrastova mahovina, vetiver, tamjan, možda u pratnji belog cveća. Takođe vredi isprobati uniseks mirise - note dima, duvana ili kože izazov su za Škorpiju. Mokri, tamni miris šume takođe može biti se*si.

Strelac

Strelac, čak i držeći obe noge na zemlji, mentalno često lebdi u oblacima. Zato mu vredi ponuditi arome koje podsećaju na daleka putovanja, na primer u Aziju. Avanturističkom Strelcu će se dopasti nagoveštaj ambera, crvene narandže ili aroma egzotičnog voća poput ananasa, dinje ili ličija. Međutim, tonovi ruže i vanile mu neće odgovarati - nisu dovoljno dinamični za živahnog Strelca.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da budu radoholičari, što je praćeno osećajem da ih preplavljuje prevelika odgovornost i želja za resetovanjem. Note majčine dušice, zelenog čaja ili Earl Grei -a mogu im doneti opuštanje i osveženje. Sveže, lagane mirise treba tražiti među parfemima trave, često na bazi ulja iz lišća i drugih delova biljke. Žalfija zelena je jedna od najmodernijih nijansi 2021. godine - možda možete da proverite kako će se miris žalfije pojaviti na vašoj koži? "Ne" začinjenim mirisima. Jarac će zadati glavobolju.

Vodolija

Vodolija je znak koji je posebno osetljiv na mirise. Oni odišu sanjivom, mističnom aurom oko sebe, a parfemi koje nose moraju je savršeno nadopuniti. Pronalaženje savršenog mirisa za Vodoliju nije lak zadatak. Vredi slediti note ljubičice i konoplje. Za razliku od Vaga, arome deserta ne odgovaraju Vodoliji. Oni mogu učiniti da se oseća neprijatno.

Riba

Oni lako "ometaju" morske ili okeanske kompozicije koje bi mogle mirisati previše oštro na druge ili vas podsećati na proizvode za čišćenje. Ne sa Ribama. Zahvaljujući svojoj auri, vodeni mirisi mogu joj itekako prijati. Miris morskog povetarca, penušavih valova, algi ili kiše. I osećaj slobode. Osetljive, empatične Ribe takođe će pronaći cvetne mirise, na primer zahvaljujući aromama samoniklog bilja. Ribe su više za buket poljskog cveća nego pompozne ruže - i to je njihov šarm!

 

Komentari (0)
Loading