Jarčevi, stiže neočekivani novčani DOBITAK, mesec u vašem znaku donosi vam brdo para

Vesti 04.02.2023 12:05 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Jarčevi, stiže neočekivani novčani DOBITAK, mesec u vašem znaku donosi vam brdo para

Shutterstock

 

Ovan 

Ljubavna podrška vam je potrebna tokom celog dana i to zbog osećaja da ne možete ništa sami. Posebno vas opterecuje odnos sa osobom u znaku Lava koja ima stalno potrebu da vam " popuje ". Zdravlje je odlično. 


Bik 
Tokom dana imaćete nekoliko bitnih susreta u vezi buduće poslovne saradnje sa osobom sa kojom ste vec saradjivali. Situacija se popravlja kada je u pitanju vaš imunitet. Budite dosledni. 


Blizanci
Mars u vašem znaku još uvek stvara veliki osećaj nervoze i napetosti posebno kada je u pitanju posao i poslovne obaveze. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Lava. Zdravstveno se dobro osećate. 


Rak 
Nemojte dozvoliti da vas drugi uznemiravaju posebno kad su u pitanju porodični odnosi. Poslovna strana je stabilna i nećete imati vremena da se bavite sobom onoliko koliko želite. 


Lav 
Ljubavna podrška izostaje i to vam stvara veliku tenziju. Niste očekivali da ćete imati problem sa partnerom zbog takvih beznačajnih stvari. Pokušajte da se koncentrišete na razgovor sa osobom koja vam je velika poslovna podrška. 


Devica 
Tokom ovog dana pokrećete mnogo toga što se tiče saradnje sa ljudima iz inostranstva. To vam je dobar početak da mnogo toga možete da završite za ovu godinu. Zdravlje je odlično. Mada je dobro povesti racuna o mogucim problemima sa sinusima. 


Vaga 
Necete moći da se koncentrišete na nove poslovne aktivnosti dok ne razresite sukob sa osobom u znaku Device. Situacija sa voljenom osobom se stabilizuje zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 


Škorpija
U narednih nedelju dana od vas se mnogo očekuje naročito kada je u pitanju poslovna strana. Ljubavna situacija je u stagnacije zato što imate problem u pokazivanje emocija i onoga što osećate.


Strelac 
Vaše zdravstveno stanje pod uticajem vaše nervoze. Pokušajte da se smirite do kraja dana i da budete koncentrisani na razgovore sa ukućanima iako vam to neće prijati. Problem sa pritiskom. 


Jarac
Sam početak dana je pod velikom tenzijom od strane nadredjene osobe.
Imaćete sukob koji može da se smiri ako vi unesete malo više razumevanja. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući vašoj želji da bude sve u redu. Stiže priliv novca.


Vodolija
Pod uticajem Marsa dobro ste raspoloženi i imaćete veoma dobre aspekte za poslovno napredovanje. Partnerski odnosi su nestabilni zbog vaše potrebe da stalno namećete svoje mišljenje.


Ribe
U narednih nekoliko dana od vas zavisi raspoloženje partnera. Potrudite se da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama. Poslovna situacija se stabilizuje kroz porast mogućnosti da popravite i novčanu situaciju. 
 

Komentari (0)
Loading